×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Merkesystem

Lag egne graverte skilt?

Nå kan du bestille dine graverte skilt i plast, aluminium eller rustfritt stål på vår hjemmeside. Du velger størrelse, form og tekst på skiltene direkte i vår bestillingsløsning. Med enkel bestilling, kort leveringstid og mulighet for sortering av skilt, er dette en kostnadseffektiv måte å bestille dine graverte skilt på.  

Skriv ut alle slags slitesterke etiketter og skilt

Brady Printer i3300 industriell etikettskriver er en svært praktisk og brukervennlig PC-basert skriver.

NYHET! JFK Kundetilpasset Merking

Vi har lansert vår egen merkegenerator som gjør det enkelt og billig å bestille merker og skilt direkte fra vår hjemmeside. Her kan du designe og bestille dine egne kvalitetsmerker og få de tilsendt ferdig sortert, slik at du kan bruke tiden din mer effektivt når du skal merke et anlegg. Du kan lage alt fra lednings- og kabelmerker til rekkeklemmemerker og skilt, og det er rask levering på merkene.   

Forebygg smitte av Covid-19 viruset

Covid-19 viruset er over oss og vi må alle gjøre vårt for å hindre spredning av smitten. God og tydelig merking er med på å hindre videre spredning av viruset.

Vi skal hjelpe deg til å kunne merke det!

Vi hjelper deg til å finne riktig merking. Det er en jungel av merking der ute, være seg kvalitet, motstandsdyktighet, festevene, materiale, holdbarhet, farger og størrelser. 

Unngå ulykker eller død med riktig merke- og sikkerhetsprodukter

Ikke bare er lover og regler klare på at ansatte skal ha en trygg og risikofri arbeidsplass, men vel så viktig er det for arbeidsgiver å ta vare på sine ansatte og ikke utsette de for unødvendig fare. JFKnudtzen leverer en rekke sikkerhets-produkter som kan hjelpe deg å ta vare på dine verdifulle ansatte.

Hvilke krav stiller myndighetene til merking av elektriske anlegg?

Merk ditt anlegg i henhold til kravene og unngå at det oppstår unødvendig fare. Bransjen er rett og slett for dårlig til å merke elektriske installasjoner. Det å komme inn i et elektrisk anlegg som er merket iht. krav og spesifikasjoner er en fryd, i motsetning til det å komme inn i et dårlig merket anlegg, som er veldig frustrerende.

Lansering av www.kandumerkedet.no

I dag, 1. april lanserte vi vår nye merkeside www.kandumerkedet.no, som veileder deg til å finne riktig merking, i tillegg til å henvise deg til gjeldende lover/forskrifter og normer/standarder som gjelder innen merking. Denne merkesiden henvender seg til følgende bransjer: Drift/vedlikehold, E-verk, Elektro, Industri/produksjon, Sikkerhet og VVS.

AutoCad – Integrasjon merkesystemer

Som standard har våre større merkesystemer integrasjon mot AutoCAD og det er dermed mulig å benytte ditt eksisterende CAD tegningsmateriale.  Ved import av CAD til M-Print Pro eller LabelMark software konverteres merking direkte til utskriftsbare filer.   

Brady - Et komplett og fleksibelt merkesystem

Våre stasjonære maskiner egner seg best for større merkejobber men ofte trenger man en mindre maskin for supplering på anlegget.

Dymo XTL 300/500 - Merkemaskin for enkel og effektiv industrimerking

Merkemaskinene DYMO® XTL™ 300 og XTL™ 500 er testet i praksis, og er fullpakket med funksjoner. De gir enkel og effektiv industrimerking som er fri for frustrasjoner. XTL-merkemaskinene har innebygget egenskaper fra dagens teknologi, noe som gir dem en enestående brukervennlighet.