×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Nyhetsarkiv - JFKnudtzen

Telemecanique - Vår leverandør på sensorer

JFKnudtzen starter opp igjen med sensorer, og har inngått samarbeide med Telemecanique Sensors JFKnudtzen er kjent som en sensor-leverandør i mer enn 40 år, fra ulike fabrikater. Nå starter et nytt kapittel sammen med Telemecanique Sensors. For oss har det vært viktig å finne en kvalitets-leverandør som vi kan kombinere med JFKnudtzen sin kompetanse innenfor området.  

Nye distribusjonsblokker (PDB) og underfordelingsblokker

Distribusjonsblokker (PDB) for DIN-skinnen egner seg for å samle og fordele faser i tavler. Den slanke utformingen av kraftklemmeblokkene muliggjør en klar og høy ledningstetthet.

Dine fordeler med vår automasjonsplattform

Med vår automasjonsplattform får du ENKEL PLANLEGGING, RASK INSTALLASJON, MER SIKKERHET og MINDRE NEDETID! 

Integrert Kabelmerke til maskinene M511 – M610 – M710

Merk kabler og annet utstyr med kabelmerker i materiale B-109 holdbart polyetylen. Skriv ut etikettene hvor som helst på Brady portabel etikettskriver.  

Brother merkesystemer er med på det grønne skiftet (bærekraft)

Brother tar miljøansvaret på alvor, - og vi i JFKnudtzen følger opp med å tilby våre kunder retur på originale tonere og tapekassetter fra Brother. Med din hjelp kan vi fortsette å minimere vår påvirkning på miljøet, - sammen bidrar vi til et bedre miljø.

Jobb smartere med Brady M511 etikettprinter

Med Brady M511 har du etikettproduksjon, bare et trykk unna.Design, vis og skriv ut etiketter, trådløst på M511-skriveren , med mobilappen «Ekspressetiketter».

Våre nye modulære kontrollere for industriell automasjon og IoT-applikasjoner. M3000 og M4000.

Mx000 plattformen - modulære kontrollere - er tettpakket med teknologi og muligheter! Med mer automasjon, blir flere og flere enheter integrert i nettverket. Dette driver trenden med økt kobling mellom IT- og OT-verden. Våre nye modulære kontrollere viser veien inn i fremtiden.

Energieffektiv termoelektrisk avfukter

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

B-8591 etiketter med god UV resistanse

Etiketter i flere farger med god UV resistanse og holdbarhet opp til 12 år ute. Passer til Brady i3300/i5300 og i7100 maskiner. Brady B33-serie. Værbestandige utendørs polyesteretiketter

Brady Workstation Automation Software Suite

Spar tid og reduser feil med dataautomatisering. Ved å automatisk importere data til en forhåndsdefinert etikettmal og utskrift til en spesifisert skriver, lar denne appen, - en etikettutskrift sømløst bli en del av dine daglige prosesser. Den kjører i bakgrunnen, slik at du ikke trenger å avbryte arbeidet ditt, - bare for å skrive ut en etikett.

PROtop - Kraftforsterkningen for produksjonsmiljøet ditt

Spar plass og systemkostnader – få mer ytelse! PROtop - Strømforsyning for alle miljøer, i dag og i fremtiden. Vår høyytelses strømforsyning som er egnet for digitalisering. PROtop kombinerer høy effektivitet og kompakt hus, med lang levetid og direkte parallellkobling uten diodemoduler. Dette reduserer kostnadene og skaper bedre plass i skapet. 

Overvåking av Battery Energy Storage Systems (BESS)

Battery Symmetry Monitor UH 9830 fra VARIMETER-serien som overvåker batteri energilagringssystemer (BESS), - brukes spesielt innen nødstrømforsyning eller kraftproduksjon. 

Heatex kabelmerker - Ny, forbedret og mer miljøvennlig utgave

Brady har nå kommet med en forberdret og mer miljøvennlig utgave av Heatex kabelmerker, - finnes i 7 farger. Samme materiale B-7643 (halogenfri) og samme egenskaper som tidligere, men mer miljøvennlig produksjon i tillegg til at prisen er redusert.

VARITECTOR overspenningsvern fra Weidmüller

Avansert overspenningsbeskyttelse for industrielle applikasjoner.  I en verden med stadig utvikling innen industriell automatisering er behovet for robuste og pålitelige løsninger for overspenningsvern avgjørende. 

KT8 Mini - Et bedre kutt – en mer pålitelig tilkobling

For å forberede de mest forskjellige kabler og ledninger optimalt for tilkoblings- eller krympeprosesser, har vi utviklet det nye KT Mini-skjæreverktøyet. Den kan brukes til å kutte aluminium- og kobberkabler opp til 6 mm² uten problemer. 

PZ 2.5 S - Bedre ergonomi med med et mindre krympeverktøy

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser.  I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnitlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.

Brother hjelper deg til å jobbe smartere og mer kostnadseffektivt.

Hvordan kan Brother sine nyttige funksjoner og løsninger hjelpe deg eller din bedrift til å jobbe smartere og mer kostnadseffektivt? Sjekk ut guidene som finnes på video HER

Velg riktige kabel- og ledningsmerker for jobben du skal utføre (Brady)

For å ha god kontroll på kabler og ledninger i din applikasjon, er det viktig at du merker anlegget ditt med riktige merker, for å få et sikkert anlegg som det er enkelt å feilsøke i, - i tillegg til at du vil spare mye tid ved montasje og vedlikehold.

Flerfarget, kompakt LED-indikatorlampe (Werma)

Med de to LED-signallysene, MC55 og MC35, tilbyr Werma en kompakt signalenhet med opptil syv farger i ett signallys: rød, gul, grønn, hvit, blå, fiolett og turkis. Alternativt er en trefarget versjon tilgjengelig, som kombinerer den vanligste fargekombinasjonen rød, gul og grønn i én signalenhet.

NY Stripax® Plus - Nå enda enklere. Kutt - Strip - Krymp!

Når du ønsker å optimalisere arbeidsprosessene dine, har vi kvalitetsverktøyene du trenger. Nye Stripax® Plus kutter, stripper og krymper, - raskt og enkelt.

FLEXHA 5000 I/O-modul – Fleksibilitet og pålitelighet for automatiseringssystemer

FLEXHA 5000 I/O-modul fra Rockwell Automation er en kraftig og pålitelig enhet som gir enkel og effektiv håndtering av inngangs- og utgangssignaler i automatiseringssystemer. Denne modulen er spesielt designet for å møte de stadig skiftende kravene til moderne industrielle applikasjoner.

Markedsleder på rekkeklemmer! Vi er din rekkeklemmeleverandør!

JFKnudtzen har ett av det bredeste produktspekteret på markedet innen rekkeklemmeteknologi, - både når det gjelder Skru-, Fjær-, PushIn-, Snap In-, Bolteklemmer og Spesialklemmer. Weidmüller leverer rekkeklemmer fra 1,5 mm2 opp til 300 mm2. Effektivitet og sikkerhet i hver tilkobling. JFKnudtzen har sikret kritiske tilkoblinger for den norske industrien siden 1955! Våre rekkeklemmer er halogenfrie, ATEX godkjente og har den strengeste brannklassifiseringen V0 iht UL94.

Allen-Bradley kontaktorer er pålitelige, holdbare og effektive

Allen-Bradley kontaktorer er elektromekaniske enheter designet for å kontrollere strømmen av elektrisk kraft i industrimaskineri. Disse kontaktorene er kjent for sin pålitelighet, holdbarhet og effektivitet, noe som gjør dem til et populært valg blant ingeniører og produsenter over hele verden.

Nye moduler i u-remote serien

Weidmüller har kommet med nye moduler i u-remote serien, - CANopen modul og Stepper motor modul. Stepper-motorer er en kostnadseffektiv løsning for mange posisjoneringsoppgaver innen maskin- og anleggsautomatisering.  Stepper-motorer brukes der ting må plasseres veldig presist og hvor kun små krefter kreves, men et holdemoment er nødvendig i stopp-posisjon.

M12 - Smarte koblinger ute på maskinen eller anlegget

M12-kontakter er standarden for tilkobling av sensorer, aktuatorer og andre enheter i automasjons-, produksjons- og prosessindustrien. Med sin kompakte, men robuste design gir de en sømløs og sikker tilkobling som tåler ekstreme forhold og sikrer uavbrutt data-, kraft- og signaloverføring.

RAFI MICON og RACON taktile brytere

RAFI taktile brytere - MICON og RACON - er preget av sin konsise følelse og taktilitet. De innebygde gullkontaktene garanterer pålitelig bryter-betjening. Bryterne leveres i en rekke størrelser og driftskrefter. Dette gjør dem variable nok for alle applikasjoner.

Single Pair Ethernet (SPE)

Single Pair Ethernet er teknologi for fremtidens Ethernet, og standardgrensesnittet for Industrial Internet of Things (IIoT).  Single Pair Ethernet oppfyller et av de grunnleggende kravene for IoT og Industry 4.0-applikasjoner: konsekvent, intelligent nettverk på tvers av alle nivåer i ett Ethernet. SPE-løsninger er skalerbare, deterministiske og fullstendig interoperable.

Brady BMP21 har blitt M210

Ny og forbedret, - maksimal effektivitet møter forbedret kvalitet. Nå med forhåndsdimensjonerte etiketter og enda flere materialer som tar de tøffeste merkejobbene på stedet. Med M210 smart automatisk formatering, er alt du trenger å gjøre å legge inn en etikettkassett, skrive og skrive ut.

Brother Pro-tape - 10 nye krympestrømper

Den nye serien med HSe-tape (krympestrømper) har et økt krympeforhold på 3:1, samt splitter nye farger i sort på gul. De kommer i en ny størrelse slik at de nå kan brukes på kabler og ledninger fra 0,8 mm til 20 mm.

Smart signalteknologi fra Werma – for dagens og morgendagens løsninger!

WERMA Signal Technology er et av verdens ledende selskaper som produserer signaltårn og signallamper med og uten lyd. Signalenhetene varsler, veileder og beskytter mennesker over hele verden. Werma sine løsninger gjør arbeidsmiljøene tryggere, prosesser mer effektive, beskytter personer mot skader, er effektive på manuelle arbeidsstasjoner, i fabrikkhaller eller varsler på byggeplasser, samt varsler fly og helikoptre for høye piper eller høye bygninger.

Pålitelig motorkontroll for krevende miljøer - Hitachi S1 IP55

Sjekk ut våre prisgunstige frekvensomformer S1 IP55. Logg deg inn på vår hjemmeside eller ta kontakt med oss for å sjekke våre konkurransedyktige priser på S1 IP55.

Strømforsyninger i verdensklasse fra Delta Elektronika

Delta-strømforsyninger har et rykte for å være svært pålitelige. Delta Elektronika har lagt stor vekt på lang levetid og gode tekniske spesifikasjoner. JFKnudtzen er distributør av strømforsyningene fra Delta Elektronika, - ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Brady M611 med bedre funksjoner

Design, forhåndsvis, skriv ut, akkurat slik du vil. Etikettproduksjon, bare et trykk unna. Design, vis og skriv ut etiketter sømløst fra vår industriledende app. M611-skriveren sammen med mobilappen Ekspressetiketter kan brukes når som helst og gir maksimal effektivitet på anlegget.

Brady BMP61 har blitt M610

Få jobben gjort riktig både på og utenfor anlegget. Den samme flotte skriveren, bare bedre. Holdbarhet møter et bredt spekter av alternativer for dataregistrering.

Brady BMP71 har blitt M710

Den samme flotte skriveren, bare bedre. Den raskeste, mest avanserte bærbare maskinen, som skriver ut på de tøffeste etikettmaterialene. Større hastighet. Mindre rot. Skriv ut 76 mm i sekundet. Skjær etiketter automatisk.

Brother Pro Tape serien. Holdbar og pålitelig.

Tape av profesjonell karakter for P-touch merkemaskiner. P-touch Pro Tape er laget av tøffe og holdbare materialer og lim, perfekt for profesjonelle håndverkere.

RAMO 30 - Design - Kvalitet - Tetthet - Hurtig montasje

Hvis du leter etter en pålitelig og høykvalitets kontrollbryter for utstyret eller maskineriet ditt, er RAMO 30 den perfekte passformen for deg. Denne bryteren er bygget for å vare, med et slitesterkt design og førsteklasses materialer som sikrer optimal ytelse og langvarig holdbarhet.

RAFI - Ledende produsent av kontrollkomponenter og -paneler av høy kvalitet

RAFI er en ledende produsent av kontrollkomponenter og -paneler av høy kvalitet, og det er flere unike funksjoner og fordeler som skiller RAFI-knapper og -løsninger fra andre i bransjen.

Smart produksjon eller digitalisering er en reise, ikke et mål

Etter hvert som teknologien utvikler seg, gjør mulighetene det samme. Utnyttelse av digitalisering eller smart produksjon gir målbare resultater ved å forbedre sikkerheten, øke kvaliteten og optimalisere anleggets ytelse. Åpne systemer i automatiseringssystemer har utviklet seg fra abstrakt konsept til en teknologisk realitet. Industri 4.0 kan nå realiseres.  

Genial pilmerking av ventilasjonskanaler

Design og lag egne merker til ventilasjonskanaler, - enkelt og kjapt.

Brady M610 - M611 - M710. Pålitelige & holdbare merkemaskiner, - designet for jobben som skal gjøres

Måten våre kunder jobber på er unik. Vårt mål er å tilby løsninger som passer med måten de ønsker å jobbe på. Brady M610 - M611 - M710. De mest allsidige etikettskriverne med mange materialvalg, flere måter å koble til og flere applikasjoner med de raskeste hastighetene.

Hvorfor bør du vurdere maskinsikkerhet fra Rockwell Automation og JFKnudtzen?

  Det er flere grunner til at aktører bør vurdere å bruke maskinsikkerhet fra Rockwell Automation. Vi nevner sikkerhet for trusler på nett, helse og utstyr.

Innovativ kontrollkomponent - RAFIX FS

Ny avdeling og ny kompetanse innen forretningsutvikling

Med spisset fokus på forretningsutvikling og kundeopplevelse, er Pål Magnus Hannisdal ansatt som leder på avdelingen, og med seg på laget har han Ole Jørgen Øvreberg.

Ledning med god kvalitet

Myk og god å jobbe med - CPR godkjent - Halogenfri - Høy strømføringsevne

PROMARK T-2000 Termotransferskriver

PROMARK T-2000 er den nyeste versjonen av den svært populære og pålitelige termotransferskriveren, for å lage merker. Maskinens redesign, supplert med nye funksjoner, gjør skriveren enda mer kompakt, mobil og allsidig.

GuardLink On-Machine EtherNet/IP-grensesnitt

GuardLink® EtherNet/IP-modulen overvåker tre uavhengige kanaler av GuardLink-aktiverte enheter, og kommuniserer statusen til disse enhetene til en sikkerhetsklassifisert kontroller over et CIP Safety EnterNet/IP-nettverk.

Kabelgjennomføring for næringsmiddel-industri – uten hjørner og kanter

HSK-INOX-HD Pro kabelgjennomføringen oppfyller de høyeste kravene til hygienestandarder og rengjøring. Derfor er denne hygieniske nippelen førstevalget for bruk i matproduksjon. Huset har ingen hjørner, ingen kanter og ingen synlige gjenger. Dette forhindrer mulige avleiringer av bakterier og mikroorganismer.

Weidmüller THM MultiMark LPC - Rask og effektiv for komponentmerking

Automatisert komponent-merking. Toppmoderne merking - skreddersydd til dine behov. 

One Step Protect-etikett - B711

JFKnudtzen leverer Brady One Step Protect-etikett - B711. Dette er en tydelig etikett som er trykt på baksiden og ikke krever et overlaminat.

Polyester Sikkerhetsmerker

Høykvalitets stive polyestermerker fra Brady som tåler fuktighet, fett og smuss. Fleksibelt merke der du kan printe på den ene siden og/eller skrive på den andre siden, for enkelt å tilpasse meldinger. Merkene blir automatisk gjenkjent av Brady THT-smartcelle skriver (eksempel i3100, i5300 og BBP35).

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

JFKnudtzen og Weidmüller viderefører og forsterker det lange og gode samarbeidet gjennom snart 70 år, ved at JFKnudtzen blir PROpartner.

Klippon®Connect A-serie PUSH IN-koblingsteknologi med sideinnføring

De nye Klippon® Connect rekkeklemmene med sideveis PUSH IN-tilkobling kombinerer fordelene med PUSH IN og skrukoblingsteknologi. Ledere kan kobles til uten bøyeradius, uten verktøy. Dette reduserer installasjonshøyden og øker klaringen, ettersom merker og funksjonsområder forblir godt synlige selv når de er koblet til.

PRObas strømforsyningene fra Weidmüller er kompakte og har en høy virkningsgrad

Høy ytelse, kompakt design og en god sammenheng mellom pris og ytelse, er noen av kjennetegnene til de nye PRObas strømforsyningene fra Weidmüller. Produktfamilien består av 12 varianter med 5, 12, 24 eller 48 V DC utgangsspenning, og de har en bred inngangsspenning, 85-264 V AC. Vi har nå fast lavpris på 3 modeller.

Enkelt med ledning i boks

Er du storforbruker av ledning? Da er Boxed Wire® løsningen for deg! Du får større kabellengde, som resulterer i færre og kortere stopp i produksjonen, i tillegg til at du reduserer avfall. 

Lagerførte halogenfrie kabelkanaler og ledninger

Ved bruk av halogenfrie kabelkanaler og ledninger får du ekstra beskyttelse mot røyk, farlige syreholdige og irriterende gasser. Ved brann får du mulighet til å komme deg i sikkerhet, samt redusere følgeskader.

Har du behov for merking med QR-koder?

Skal du merke i henhold til GIAI (Global Individual Asset Identifier), - identifikasjon av flyttbare verdier (maskiner, utstyr el. lignende)- , kan vi i JFKnudtzen hjelpe deg.

ASEM Industri PC - Komplett produkt-portefølje for alle behov

Vår nye leverandør ASEM tilbyr en komplett produktportefølje på Industri PC, for alle behov. PCene er sammensatt av alle formfaktorene som kreves i automasjonsmarkedet.  

Allan Bradley Elektroniske sikringer (1694)

Trenger du å beskytte last og ledninger på din 24V? Vi tilbyr 2 muligheter for å få til dette.

Ny leverandør på kvalitets-rutere til en meget konkurransedyktig pris! (Teltonika)

Ruterene er utstyrt med en rekke trådløse og kablede tilkoblingsmuligheter, og har teknologi som gjør dem til et viktig verktøy for å koble sammen mennesker, maskiner og infrastruktur, på tvers av de fleste markedssektorer.

RAFI RAMO 22 E Nødstoppbryter med M12-tilkobling

RAMO 22E oppfyller alle gjeldende ISO- og IEC-standarder, og kjennetegnes ved sin enkle, tidsbesparende installasjon. RAMO E-brytere er utformet med to NC-kontakter, for en koblingsspenning på 35V. Hele RAMO-serien har nødstoppbryterne installasjonsvennlige M12 plug-in-tilkoplinger som reduserer monteringsarbeidet til et minimum.  

Visi-Sight miniatyr fotoelektrisk sensor

Enkel justering og industri-standard monteringshullavstand. VisiSight™-sensorer tilbyr en liten rektangulær pakke med synlig lysstråle for enkel justering, og industristandard monteringshullsavstand på 25,4 mm. Hver modell tilbyr PNP- eller NPN- og lys- eller mørkdriftsutganger.  

Kompakte kontrollere - Micro 800-serien

Micro800 serien fra Rockwell Automation egner seg godt til kompakte kontrollsystemer, og er laget for kostnadsbesparende applikasjoner. Med Ethernet/IP-kommunikasjon, får man tilgang til det fulle universet med intelligente kontrollere.

Induktive sensorer og Trykksensorer - Kjerneprodukter

JFKnudtzen AS er representant for en av verdens største sensorprodusenter, Allen-Bradley, i det norske markedet. Vi kan tilby innovative løsninger innenfor posisjonerings-sensorer, fluid-sensorer, identifikasjon og diagnostikk.

Spenningsdistribusjon - Løsninger for økt produktivitet

Skreddersydde potensialfordelingsklemmer for enkel konstruksjon av spenningsdistribusjonssystemer.

Distribuert I/O u-remote

Enkel planlegging, rask installasjon, mer sikkerhet og mindre nedetid! u-remote, - vårt mest innovative konsept for distribuert I/O med fokus på en rekke brukerfordeler. Produktet har alle maritime godkjenninger. ENKEL PLANLEGGING - RASK INSTALLASJON - MER SIKKERHET - MINDRE NEDETID

RAMO nødstoppbryter med integrert M12

Hvordan minimere feilkoblinger, spare tid og samtidig få maksimal fleksibilitet for nødstoppbrytere på din applikasjon?

Gode priser på kvalitetsprodukter til din el-tavle

JFKnudtzen leverer det du trenger til din el-tavle. I vårt konsept "Alt til din el-tavle" kan du se vårt komplette utvalg på materiell du trenger for å bygge din el-tavle.

Sikker og effektiv merking av dine solcelle-anlegg

Kravene til merking av solcelle-anlegg har blitt strengere. På et solcelle-anlegg må det komme tydelig frem at det er forsynt med solceller, og at DC siden kan være spenningsførende, også etter frakobling. Det kan få fatale konsekvenser ved feilretting, brann eller installasjon i bygg med solcelleanlegg uten denne merkingen. Av hensyn til sikkerheten til de ulike operatørene er det viktig å merke en bygning når det er installert en solcelleinstallasjon på den.  Les mer om krav til installasjon av solcelleanlegg på NEK.  

MultiMark gir deg enkel merking av rekkeklemmer!

Med MultiMark har du et raskt og pålitelig merkesystem til dine rekkeklemmer, men som også muliggjør praktisk talt alle typer annen merking på bl.a. ledere, ledninger/kabler eller enheter.

Signalløsninger med intelligent signalteknologi

Intelligent signalteknologi – For dagens og morgendagens verden.  EvoSIGNAL - Den raske og enkle måten å lage den perfekte signalløsningen på. eSIGN – Den nye standarden for industriell signalering. Det beste signaltårnet noensinne! KombiSIGN Modulære signaltårn - Fleksible kombinasjonsmuligheter for ethvert bruksområde.    

RAFIX FS – Kontrollkomponenter med FS-teknologi (Fast & Slim)

Den innovative FS-teknologien på bryterelement setter en ny standard for kontrollkomponenter på verdensbasis.  Rask, økonomisk, slankt design, variasjonsmuligheter.

Neste generasjon måleromkoblere fra JFKnudtzen

Med våre måleromkoblere får du mer driftssikre anlegg, i tillegg til enklere og hurtigere vedlikehold.  Enkelt og tydelig koblingsskjema i lokket, hindrer feiltilkobling. Ikke mulig å gjøre feil med en Make Before Break-klemme!!

JFKnudtzen stiller ut på Eliaden 2022

Som en trygg partner med gode løsninger og produkter på automasjon og merking, ønsker vi å invitere deg til våre stander i hall C (Automasjon) og hall D (Merking). 

Brady M211 etikettskriver

Design, forhåndsvis og skriv ut – alt fra telefonen din. M211-etikettskriveren er enkel og intuitiv, bygget for arbeidsplassen, kjører hele dagen på full ladning samtidig som den motstår fall og støt.

aluDOOR - Ny generasjon kapsling med dør, med et unikt design

Det er svært lite rom for design når det kommer til standardiserte støpte metallkapslinger. aluDOOR kapsling er trolig de første aluminiumskapslingene i serieproduksjon med et uavhengig progressivt design. Nødvendigheten av konturen i designet, som gjør disse kapslingene til "kompakte kapslinger", ble videreført på de tre andre sidene. Standardfargen på denne nye serien - RAL 7016 antrasittgrå - fremhever det spesielle designet.

Skilt til solcelleanlegg og VVS

JFKnudtzen har merker til de fleste formål, og vi er også gode på skilt til ditt solcelle-anlegg eller VVS-anlegg. Vi tilbyr både EPREP-skilt, graverte skilt og kundetilpassede skilt.

Swift-E, - Rekonfigurerbar 3D-sensor

Den nye Swift-E er en fullt rekonfigurerbar 3D-sensor som gjør det mulig for maskinbyggere og produksjonsanlegg å tilpasse seg nye markedstrender. Evnen til å tilpasse seg skiftende produkter eller forhold, gjør Swift-E til en ideell løsning for produksjonslinjer som krever høy fleksibilitet.

JFKnudtzen lanserer Rockwell Automations neste generasjons elektronisk overbelastningsrelé

Standardisert EtherNet/IP-kommunikasjon forenkler installasjon og bruk.E300 elektronisk overberlastningsrelè har en modularitet som gir deg fleksibilitet til å skreddersy enheten for å møte dine eksakte behov, og dermed gjøre det mulig for dine motordrevne prosesser å være mer effektive og lønnsomme.  

Med Dymo Rhino M1011 kan du enkelt lage etiketter i aluminium og rustfritt stål

Rhino M1011 preger 12 mm brede etiketter i aluminium og rustfritt stål – med eller uten lim – som motstår korrosjon som skyldes eksponering for ekstreme værforhold og temperaturer, kjemisk- og UV-eksponering.

GuardShield sikkerhets-lysgardiner med Ethernet/IP

Allen-Bradley® GuardShield POC sikkerhetslysgardiner er ulik tradisjonelle sikkerhetslysgardiner, som er basert på separate sender- og mottakerenheter. Patentert teknologi gjør det mulig at hver transceiver brukes som sender eller mottaker via en innovativ plug-in-modul.  

Dymo Rhino 6000+

Funksjonell, industriell maskin med PC-tilkobling. Den nye Rhino 6000+ er en ideel merkemaskin for datakommunikasjon, lyd/video, sikkerhets- og elektriske systemer, samt alle typer merking i kommersielle bygninger, fabrikker, varehus, - til og med hjemme.

Betjeningsmateriell som kommuniserer via IO-Link med M12 plugger

Vår leverandør RAFI har fokus på IO-link systemer, for å opprettholde ryktet om å være teknologi-ledende innenfor betjeningsmateriell. IO-Link systemene bruker standardiserte M12 plugger, som du raskt kan integrere inn i dine systemer.

Leverandør på kvalitets-rutere til en meget konkurransedyktig pris!

Ruterene er utstyrt med en rekke trådløse og kablede tilkoblingsmuligheter, og har teknologi som gjør dem til et viktig verktøy for å koble sammen mennesker, maskiner og infrastruktur, på tvers av de fleste markedssektorer. For under 1.500,- er dette tilgjengelig for deg!    

eSIGN – Den nye standarden for industriell signalering

Det nye eSIGN-signaltårnet er et gjennombrudd og et tydelig tegn på WERMAs kontinuerlige teknologiske utvikling. Dette signaltårnet setter nye standarder når det gjelder individualitet og fleksibilitet med full overflatesignalering, robust industridesign og imponerende funksjoner. Rett og slett det beste signaltårnet noensinne!

Book en demonstrasjon på stasjonær merkemaskin

Har du spørsmål om bruk, eller er usikker på hvilken stasjonær merkemaskin som passer deg og ditt forbruk? Da kan du booke en uforpliktende demonstrasjon hos oss, hvor vi sikrer at du vil få mest mulig ut av din merkemaskin.

Rekkeklemmer med innovativ SNAP IN-teknologi

Den nye SNAP IN-tilkoblingsteknologien fra Weidmüller vil ta koblingsprosessene dine til et helt nytt nivå. 100% sikker og uten bruk av endehylse! Klemmen er marine-godkjent.

Økonomiske og plassbesparende LED-lys

Hurtigkobling med ferdig kabel gjør at du har lys i tavla på ett minutt. Med våre økonomiske og plassbesparende LED-lys, slipper du å jobbe i mørket.

Smarte sensorer – fra Sensor til Sky!

Vi tilbyr og leverer komplette og integrerte løsninger som sømløst kan kobles sammen, og vår partner Rockwell Automation kan tilby nettopp dette, - fra Sensor til Sky.

Enkel, rask og sikker tilkobling av strøm- og spenningstransformatorer

Kabling av strøm- og spenningstransformatorer kan utføres spesielt enkelt og trygt med den nye rekkeklemmen - selv i komplekse kretser. Forebygging av driftsfeil under drift, øker anleggets tilgjengelighet og forlenger levetiden til hele koblingsutstyret. Dermed oppfylles brukerens respektive krav i høy grad.

Brady I5300

Rask, industriell, stasjonær etikettskriver. Konfigurer, skift ut og skriv ut raskere enn du kan forestille deg med BradyPrinter i5300 industriell etikettskriver. Den er intuitiv, autokalibrerende og presis, og skriver ut strekkoder og liten skrift på etiketter ned til 5,08 mm. Med sin solide metallramme-konstruksjon kan den både håndtere etiketter i stort volum og store variasjoner: elektronikk- og produkt-ID, kabel- og panel-ID, lab-ID og sikkerhets- og anleggs-ID.

Smart produksjon gir målbare resultater

Smart produksjon er en reise, ikke et mål i seg selv. Resultatene som kan oppnås er å forbedre sikkerheten, øke kvaliteten og optimalisere anleggets ytelse.

Ny leverandør på trykknapper og paneler

JFKnudtzen og RAFI har startet et samarbeide for distribusjon av trykknapper og paneler i Norge. RAFI er et av Europas mest erfarne og største HMI-selskap, med historie tilbake til 1900-tallet. HMI fra RAFI består av brytere i alle størrelser og former – kjøpt som komponenter eller innebygd i komplette systemer. Vi leverer også spesialtilpassede løsninger etter dine behov, - du kan altså få laget ditt eget trykkpanel!

GuardMaster Sikkerhetssystem. Adgangskontroll, - gjort enkelt!

Har du behov for sikker tilgang? Med GuardMaster adgangskontroll kan du enkelt sette sammen dine behov, for sikker tilgang til prosessen.  Få en sikker maskin uten at det går på bekostning av produktivitet!

Justerbare strømforsyninger og lab-power.

Trenger du en justerbar strømforsyning til ditt laboratorium eller test-senter? Nå fører JFKnudtzen høykvalitets strømforsyninger fra den nederlandske produsenter Delta Elektronika.

Leverandørskifte på sensorer og industriell automasjon hos JFKnudtzen fra 1.9.2021.

Rockwell Automation produkter og løsninger er tilgjengelig fra JFKnudtzen!

Hva er en IIoT plattform?

Begrepet Internet of Things (IoT) ble lansert rett før 2000 tallet. Det er nå anslagvis 200 milliarder enheter som er koblet til Internett. Som så  ofte tok det noe tid før teknologien tilfredsstilte industriens krav til kvalitet og oppetid. Da teknologien ble adoptert til industriell bruk ble begrepet Industrial Internet of Things (IIoT) lansert. De ledende automatiserings-leverandørene har omfavnet teknologien og utviklet egne løsninger. Rockwell Automation har vært i fronten av IIoT utviklingen hele tiden.

NYHET! Allen-Bradley Industri PC og Panel PC

JFKnudtzen øker sitt produktsortiment på Industri PC og HMI, med nyheter fra Rockwell Automation. I 2020 kjøpte Rockwell Automation den ledende italienske produsenten ASEM. Under merkenavnet Allen-Bradley VersaView 6300 får du en rekke nyheter innenfor Industri PC og Panel PC.

Weidmüller PrintJet CONNECT

PrintJet CONNECT gjør merkingen mer effektiv og minsker feilmarginer. Maskinen er en del av Weidmüller merkesystem bestående av programvare, merker og skrivere. Den har en spesielt holdbart industrielt skrivehode og ble designet først og fremst for rask merking av middels til store mengder, og for kontinuerlig drift.

Rundstiftmateriell med høy kvalitet

Vårt store utvalg av rundstiftmateriell med apparatinntak, fasevendere, plugger, skjøtekontakter, stikkontakter, kombi/schuko og container holder en høy kvalitet og er i henhold til internasjonalt testede standarder. Du kan få rundstiftmateriell både innen skru og fjær, helt opp til 125A for spenninger mellom 50V opp til 500V.

Brady A6200 Wraptor

Automatisert kabel- og ledningsmerking som gir økt effektivitet, økt nøyaktighet og pålitelighet, samt reduserte kostnader!

Øk levetiden på motoren med frekvensomformere fra Rockwell Automation

JFKnudtzen har lang erfaring med frekvensomformere. Vi har sterke merkenavn med oss på området. Nytt av året er tilskuddet vårt fra Rockwell Automation. Med disse frekvensomformerne får du blant annet økt levetid på din motor samt mindre strømtrekk i startfasen.

Forleng levetiden på anlegget ditt med mykstarter.

For tryggere, jevnere og gradvis oppstart av motor Med en mykstarter kan du redusere mekaniske påkjenninger, øke levetiden og redusere energiforbruket. Bruk mykstarter for å få en tryggere, jevnere og gradvis oppstart av motor.

JFKnudtzen er opptatt av å ha en stabil forsyningskjede

I vår bransje er en stabil forsyningskjede enormt viktig, og vi i JFKnudtzen jobber kontinuerlig for å bli enda bedre. Våre løsninger og produkter er viktige deler hos mange norske produksjonsbedrifter innenfor blant annet næringsmiddelindustri, havbruk, offshore, marine. Levering til riktig tid er derfor svært viktig for våre kunder. 

PROtop strømforsyning har grensesnitt for IO-link og CANopen

Med PROtop strømforsyninger fjernes behovet for diodemoduler ved parallell kobling med «ORing MOSFET» utgangstransistorer. Utover denne unike egenskapen om fjerning av diodemodul, sørger også transistor-teknologien for last-fordeling i en parallell kobling. Strømforsyningene fordeler automatisk lasten mellom seg, og på denne måten øker levetiden!

Dymo Industritape ID1 vs kontortape D1

Dymo Rhino Industri-tape (ID1) er utviklet for svært vanskelige forhold, og gir beskyttelse mot slitasje, forskjellige temperaturer, kjemikalier, løsemidler, vann og UV. Dymo Rhino tilbyr flere spesifikke materialer avhengig av bruksområde, som alle har sterkt lim, og som alle er utstyrt med et nøye utvalg av fargebånd for høy utskriftskvalitet og motstand. 

Bærekraftig havbruk - JFKnudtzen har løsningene, produktene og kompetansen.

Norsk havbruksnæring har utviklet seg til en stor næring som produserer trygg, sunn og god sjømat og skaper viktige arbeidsplasser og verdier for Norge. JFKnudtzen har løsningene, produktene og kompetansen innen bærekraftig havbruk, som gjør at vi kan være med på å ta hånd om de verdifulle ressursene som finnes innen havbruksnæringen.

Ny serie bærekraftige elektroskap med høy kvalitet tilpasset de fleste miljøer og applikasjoner.

JFKnudtzen har et omfattende sortiment på veggskap, som dekker de fleste størrelser og materialer. Design og materialvalg på vår nye serie gir beste produktkvalitet og funksjonalitet i de fleste applikasjoner. Vi tilbyr også kundetilpassede løsninger i form av maskinering og lakkering. Om du har helt spesielle behov kan tilby skreddersydde veggskap - basert på mål og spesifikasjoner. Vi produserer for deg i både små og store serier, til en konkurransedyktig pris! Skapene har internasjonale godkjenninger som passer alle industrier.

Bygg raskere og mer effektivt  med større byggeklosser. 

Spar tid ved å bestille på ett varenummer! Vi setter sammen de små brikkene til større byggeklosser, slik at du får en ferdig løsning tilpasset ditt behov, med ett varenummer. Mange av våre kunder benytter seg av våre kundetilpassede løsninger fordi det er enkelt og tidsbesparende!

Dymo - Fullfør ditt arbeid med profesjonalitet og bærekraft!

Effektivitet alltid vært viktig for DYMO®. Som en ledende leverandør på merking, har de et globalt ansvar og virkefelt, som de tar på alvor. De forplikter seg til å optimalisere sin effektivitet, samtidig som de investerer i å beskytte miljøet. DYMO® har et dedikert team som er oppdatert på de ulike bestemmelsene i alle land, for å oppfylle kravene til bærekraft, sikkerhet og miljø.

Sikkerhet og diagnostikk i samme kabel med GuardLink

Ved hjelp av GuardLink får du både sikkerhets- og diagnostisk informasjon via samme kabel. Dette gjør feilsøking til en enkel oppgave og du sparer både tid og frustrasjon.

VariaPro familien vokser – kabelgjennomføringer for krevende miljøer

VariaPro er en serie kabelgjennomføringer for spesielle bruksområder og anvendes i krevende miljøer med spesielt høye og spesifikke tekniske krav. VariaPro familien vokser, og disse robuste og slanke kabelgjennomføringene er nå tilgjengelige i størrelsene M12, M16, M20, M25, M32, M40, M50 og M63.

Hvilken type merkemaskin skal jeg velge?

JFKnudtzen kan levere både enkle og avanserte merkesystemer - tilpasset alle typer merkejobber. Vi har både håndholdte og stasjonære maskiner, og alt av materiell som hører til maskinene.

Sikker deteksjon med matter og/eller trykkfølsomme klemlister

Gjennom vårt samarbeide med Rockwell Automation kan JFKnudtzen levere et godt utvalg av produkter innenfor sikker deteksjon. Vi kan blant annet levere matter som detekterer tilstedeværelsen av mennesker. I tillegg kan vi levere trykkfølsomme klemlister av gummiprofiler, som kan forhindre klemfare.

PROtop – Weidmüller sin siste storsatsning på strømforsyninger!

PROtop strømforsyninger er neste ledd i utviklingen. Disse nye produktene fjerner behovet for diodemoduler ved parallell kobling med «ORing MOSFET» utgangstransistorer. Utover den unike egenskapen om fjerning av diodemodul, sørger også transistor-teknologien for last-fordeling i en parallell kobling. Strømforsyningene fordeler automatisk lasten mellom seg, og på denne måten øker levetiden!

Velg riktig merkemaskin og merking - tilpasset ditt bruk

JFKnudtzen kan levere både enkle og avanserte merkesystemer - tilpasset alle typer merkejobber. Vi leverer manuell merking, håndholdte maskiner, PC-kompatible systemer, merkesystemer og kundespesifikke merker produsert av JFKnudtzen AS.

Solcelleanlegg – Oslo Rådhus

Bluetec har levert solcelleanlegg til Oslo Rådhus, og skriver selv – «Et av Norges kuleste solcelleanlegg».

Ny leverandør og utvidet produktspekter på maskinsikkerhet

Som distributør for Rockwell Automation kan JFKnudtzen nå levere et av markedets bredeste og beste sortiment innen komponenter og løsninger for maskinsikkerhet. Optimalisert maskinsikkerhet er med på å øke produktiviteten, samtidig som man beskytter menneskene som jobber der. Et pålitelig maskinsikkerhetssystem vil dessuten bidra til å redusere uønsket nedetid på maskiner og utstyr.

Rockwell Automation og JFKnudtzen har inngått samarbeide

Rockwell Automation har utnevnt JFKnudtzen som autorisert distributør for deres produkter og løsninger i Norge. Rockwell Automation er verdens største selskap som er dedikert til industriell automatisering og digital transformasjon, med flaggskipene Allen-Bradley® og FactoryTalk® InnovationSuite™ med varemerket PTC i spissen. JFKnudtzen har siden oppstarten i 1955 utviklet seg til å bli en ledende leverandør innenfor det norske elektro- og automatiseringsmarkedet.

Kundeteller fra JFKnudtzen

JFKnudtzen tar smittevern på alvor, og vi gjør det vi kan for å redusere smitte. Med Vår kundeteller gjør vi det enklere å overholde max-antall i lokaler der det kan være utfordrende å ha kontroll på besøkende.

Kabelholdere for ankerskinne, flattjern, rør og vinkeljern.

Teknologien er i stadig utvikling og de industrielle anleggene er under enorm belastning av temperatursvingninger, fuktighet, forurensning og mekanisk skade. Dette krever at man bruker produkter som tåler denne belastningen.  

Få effektiv tilgang med FrontCom® Vario service grensesnitt

Med enkel installasjon av FrontCom® Vario service-grensesnitt får du rask og sikker tilgang til styringselementene i kontrollskapet. Uten fagfolk kan du enkelt lese av produksjonsdata og utføre feilsøking, konfigurering og programmering.

WPC øker produksjonsprosessen med opptil 80%

Øk effektiviteten i produksjonsprosessen med opptil 80%. Å bytte til vår WPC vil revolusjonere arbeidsplassen din.

Industrielt Ethernet

Industrielt Ethernet er den komplette løsningen for industriell dataoverføring med nettverksenheter, for sikker kommunikasjon, fra felt til kontrollnivå. Industrielt Ethernet brukes verden over, i forskjellige applikasjoner og i forskjellige bransjer.

TAURUS2 – nye sikkerhetsplugger og kontakter

TAURUS-serien har eksistert siden 2002 og er brukt millioner av ganger. JFKnudtzen kan nå levere TAURUS2-serien, en ny generasjon med sikkerhetsplugger og kontakter.

Fornybar energi er i solen som aldri før

Solceller er den energiformen som vokser raskest i Norge, og det er naturlig å vurdere solcelleanlegg i prosjektering av nye bygg. I tillegg etter-monteres det stadig solcelleanlegg i eksisterende bygningsmasse.

Nyhet hos JFKnudtzen – EvoSIGNAL

EvoSIGNAL - den raske og enkle veien til den perfekte signalløsningen!

Din samarbeidspartner på verktøy!

Med verdens ledende verktøyprodusenter i ryggen kan vi med trygghet hjelpe din bedrift med teknisk bistand, bred kunnskap og lang erfaring. Vi veileder deg til riktig valg av verktøy etter dine ønsker og behov tilpasset ditt arbeid. Vi gjør det enklere, med unike sammensetninger som er noen av nøklene til våre sterke konsepter. 

Nyheter på PUSH-IN rekkeklemmer A-serien

Med enkel tilkobling og kompakt design er A-serien fra Weidmüller fremtidens alternativ for en sikker tilkobling. Våre PUSH-IN klemmer reduserer tid, har bedret ergonomi og en økt produktivitet for kunden.

Hitachi frekvensomformere – Moderne automasjonssystemer!

JFKnudtzen lanserer frekvensomformere fra Hitachi. Produktene fra Hitachi ligger i forkant når det gjelder moderne automasjonssystemer. I tillegg har produktene veldig god holdbarhet, - som unngår at miljøet belastes mer enn nødvendig, ved å stadig erstatte komponenter eller hele systemet.

Rundstiftmateriell fra kvalitetsleverandøren PCE

Vi har et stort utvalg fra PCE (PC Electric) innen rundstiftmateriell, blant annet apparatinntak, fasevendere, plugger, skjøtekontakter, stikkontakter, kombi/schuko og container.

Industrielle IoT løsninger

Bruk data for å generere merverdi for drift og service – våre intelligente, industrielle IoT løsninger gir deg svar. Digitalisering er ikke et mål i seg selv. Anskaff, forstå og bruk data med industrielle IoT løsninger. Det som virkelig betyr noe er hva digitaliseringen faktisk gjør for deg som kunde. Vi i JFKnudtzen hjelper deg med å oppdage potensialet i IoT applikasjoner, utvikle behovsbaserte løsninger og integrere dem i eksisterende strukturer.  

Detekterbare strips for næringsmiddel og farmasi

JFKnudtzen leverer detekterbare strips, for sikre installasjoner og vedlikehold av utstyr og elektriske deler innen næringsmiddel og farmasi.

Lag egne graverte skilt

Nå kan du bestille dine graverte skilt i plast, aluminium eller rustfritt stål på vår hjemmeside. Du velger størrelse, form og tekst på skiltene direkte i vår bestillingsløsning. Med enkel bestilling, kort leveringstid og mulighet for sortering av skilt, er dette en kostnadseffektiv måte å bestille dine graverte skilt på.  

Kundetilpasset Merking

Vår egen merkegenerator som gjør det enkelt og rimelig å bestille merker og skilt direkte fra vår hjemmeside. 

Spar tid med kundetilpassede løsninger

Bli mer effektiv med kundetilpassede løsninger. JFKnudtzen gjør det enkelt for deg, og du sparer tid! Vi tilbyr  kundetilpassede løsninger, blant annet på koblingsbokser, klemlister, merking og ledningsbearbeiding.

JFK produkter (DIN-skinner, endehylser)

Når du monterer rekkeklemmer må du kunne stole på at tilbehøret passer. Kravene som stilles til rekkeklemmeskinner, samleskinner og støttebraketter er høye. De må overholde mange standarder og sikkerhetsforskrifter. JFKnudtzen har fått sin egen skinne med egen logo på. Dette er den samme skinnen vi har tilbydt tidligere, men nå til en bedre pris.

EMC-beskyttelse i dynamiske applikasjoner

Elektromagnetiske forstyrrelse kan forårsake varig avbrudd av elektrisk utstyr. 

PLIOSIL WS - Selvlukkende ledningsbeskyttelse

Beskytter ledning og kabler mot skader, og holder de samlet.

Forebygg Covid-smitte med tydelig merking

Covid-19 viruset er over oss og vi må alle gjøre vårt for å hindre spredning av smitten. God og tydelig merking er med på å hindre videre spredning av viruset.

Ergonomisk og nøyaktig avisoleringsverktøy - AM 25 & AM 35

  Avisoleringsverktøy er et viktig verktøy hvor det stilles høye krav til nøyaktighet for å unngå skader på isolasjon og leder ved avisolering. AM 25 og AM 35 har fått nytt design og har et ergonomisk grep.

Jobb smartere og mer kostnadseffektivt med våre bestillingsløsninger

Visste du at vi tilbyr bestillingsløsninger som vil gjøre hverdagen din enklere og mer kostnadseffektiv?  

EvoSIGNAL - den raske og enkle veien til den perfekte signal løsningen!

Werma har utviklet et nytt signallampe-konsept som gjør det betydelig enklere å finne frem til den beste signalløsningen. Konseptet har fått navnet EvoSIGNAL.

2-LOCK™ Strips – Først ute med doble metalltenner

Det innovative låsesystemet med innstøpte tenner i rustfritt stål (patentert) gir mer overlegen mekanisk ytelse enn noen andre strips på markedet.   

Fra sensor til sky med OPC UA

OPC UA har som oppgave å levere data fra en enhet til en annen enhet på en uniform måte. Den beskriver gjennom en informasjonsmodell, hvordan data blir tilgjengelig fra enheten. OPC UA har også integrert sikkerhets-mekanismer for dataoverføring. Dette sørger for at dine data blir kryptert, og sendt sikkert gjennom internett. Dermed er man uavhengig av VPN eller andre teknologier for datasikkerhet.

Elektronisk last-monitorering med IO-Link

En stadig mer krevende industri krever pålitelige og høyt funksjonelle 24V DC løsninger. Med den nye topGUARD serien fra Weidmüller kombinerer man fleksibilitet og en helt ny funksjonalitet med IO-Link. topGUARD er den eneste lastmonitorering for 24VDC som kombinerer full fleksibilitet sammen med IO-Link kommunikasjon.

Smart og effektiv tilkobling for fremtidens bygg

Automasjon og økende datamengder blir en stadig viktigere bestanddel for nye bygninger. Enkle, kompakte og oversiktlige datatilkoblinger er derfor helt essensielt for en god tilkobling.

Kraft og funksjonalitet i Push-In klemmer

Økt krav til sikker og rask tilkobling gjør at Push-In klemmer er en foretrukket tilkobling. Vår Push-In teknologi sikrer en vibrasjonssikker og gasstett forbindelse, og egner seg for alle typer industrier og applikasjoner. Både fleksible og helkjerne  ledere, med og uten endehylser kan benyttes. Vi kan dermed tilby markedets bredeste utvalg Push-In for alle type ledere.

PCE - vår nye leverandør på rundstiftmateriell

JFKnudtzen har siden 1. januar samarbeidet med kvalitets-leverandøren PCE på rundtstift-materiell. PCE har et bredt spekter av produkter innen rundstift-materiell, Schuko kontakter/støpsler og disitribusjons-kapslinger. Det brede spekteret dekker bransjer innen forsvarsindustri, maritimt og underholdnings-bransjen. 

Komplett leverandør på kapslinger

JFKnudtzen har en av landets mest komplette tilbud på kapslinger og skap. Vi har et omfattende sortiment, som dekker de fleste størrelser og materialer, og vi kan vi tilby skap og kapslinger til hele industrien.

Bedre service til våre kunder

Vi utvider vår kompetanse for å gi enda bedre service til våre kunder. JFKnudtzen sin kundesupport skal være det naturlige kontaktpunktet for våre kunder, og vi jobber kontinuerlig med å gi god og raskest mulig service, som skal ivareta deg som kunde på best mulig vis.

Bring - Ny transportleverandør

Vi kan med glede informere om at Bring fra 1. april 2019 tar over som vår transportør på alt av gods ut mot våre kunder. Vi takker PostNord for samarbeidet, og ser frem til å samarbeide med den største transportøren i Norge. 

Lansering av www.kandumerkedet.no

I dag, 1. april lanserte vi vår nye merkeside www.kandumerkedet.no, som veileder deg til å finne riktig merking, i tillegg til å henvise deg til gjeldende lover/forskrifter og normer/standarder som gjelder innen merking. Denne merkesiden henvender seg til følgende bransjer: Drift/vedlikehold, E-verk, Elektro, Industri/produksjon, Sikkerhet og VVS.

Trygt i bilen når det tordner?

Faradays bur er per definisjon et volum som har en elektrisk ledende avgrenset overflate. Esker av metall er et faradaisk bur. Siden overflaten er elektrisk ledende kan det ikke oppstå elektriske potensialforskjeller mellom stedene på overflaten. Av den grunn vil det ikke eksistere elektriske felter med opprinnelse utenfra, inni volumet.

Brady i7100

Stasjonær, rask, sterk og robust printer som tilbyr svært nøyaktig utskrift for høye volum.

Universalprodukter til A-serien

Økt krav til effektivitet er påkrevd i en installasjon, som et resultat av økt kompetanse og redusert tidsbruk ved tilkobling. Med den innovative og tidsbesparende PUSH IN tilkoblingen fra Weidmüller kan vi tilby tilkoblinger der man reduserer tid på tilkobling, samtidig som man har en sikker tilkobling. 

Ampere, - hva er det?

Andrè-Marie Ampère, født i 1775, var en fransk fysiker og matematiker. Han er kjent for å sette opp en definisjon for å måle elektrisk strøm, og laget et instrument for å måle dette. Antall Ampere angir ladningstransporten pr. sekund i en krets.

Universalt målerelè. En enhet - mange funksjoner

MK9300N/MH9300N er betegnelsen på de nye multifunksjons målerelèene fra Dold. Relèene er programmerbare og gir høyeste grad av fleksibilitet mht. strøm og spenningsovervåking.

Var likestrøm fra Edison eller vekselstrøm med Tesla best?

Da glødelampen gjorde sitt inntog i befolkningen rundt 1880 ble de drevet med vekselstrøm eller likestrøm. Thomas Edison lanserte et distribusjons-system med likestrøm og lave spenninger. Det blir fortalt at vekselstrøm med høyspenninger førte til flere ulykker og død.

Unngå ulykker eller død med riktig merke- og sikkerhetsprodukter

Ikke bare er lover og regler klare på at ansatte skal ha en trygg og risikofri arbeidsplass, men vel så viktig er det for arbeidsgiver å ta vare på sine ansatte og ikke utsette de for unødvendig fare. JFKnudtzen leverer en rekke sikkerhets-produkter som kan hjelpe deg å ta vare på dine verdifulle ansatte.

Tesla - ikke bil, men vekselstrøm

I dag blir Tesla ofte synonymt med elektriske biler, - Amerikansk kvalitet og luksusbiler. Det riktige er at Nikola Tesla er mannen som gjorde det mulig å bruke elektrisitet slik vi kjenner til det i dag.

Smart energi - Komplett løsning for måling og energianalyse

JFKnudtzen tilbyr skalerbar og helhetlig løsning for energi-overvåking. Åpne grensesnitt og modulær oppbygging gjør at vi møter kundebehov på alle nivå, og gir stor grad av valgfrihet med hensyn til omfang av løsningen. 

PC Electric - ny leverandør på rundstiftmateriell

JFKnudtzen starter opp samarbeide med PCE. PCE er en kvalitets-leverandør og markedsleder på rundstiftmateriell fra St. Martin i Østerrike. JFKnudtzen vil selge og lagerføre produktene i Norge. Om kort tid vil du finne mer informasjon om produktene på vår hjemmeside.

Sikker, pålitelig beskyttelse av maskiner og mennesker

SAFEMASTER W trådløs sikkerhet. Fra vår leverandør av spesialrelèer Dold & Söhne GmbH, kommer det spennende nyheter innen trådløse sikkerhetssystemer. Det nyeste innen radio-kommunikasjon sørger for at man får en sikker, pålitelig beskyttelse av maskiner og mennesker.

JFKnudtzen er best på merking fordi!

JFKnudtzen AS er et firma med lange tradisjoner som har eksistert i over 65 år. Merking har alltid vært en viktig del av vår portefølje og fra 2010 ble det opprettet en egen merkeavdeling hvor dedikerte personer kun jobber med merking. Vi skal kunne gi deg de beste produktene, rådene og mest tidseffektive løsningene. Vi har korte leveringstider og høy leveringssikkerhet på våre merker. Vårt mål er å være solid plantet i eliteserien som merkeleverandør.

Hvilken type merking skal jeg velge?

JFKnudtzen kan levere både enkle og avanserte merkesystemer - tilpasset alle typer merkejobber. For eksempel manuell merking, håndholdte maskiner, PC-kompatible systemer, merkesystemer og kundespesifikke merker produsert av JFKnudtzen AS.

Hvem merker man for?

I henhold til NEK 400 skal alt utstyr, herunder ledningssystemer, anordnes slik at betjening, tilsyn og vedlikehold av utstyret og adkomst til dets tilkoblinger kan foregå så enkelt som mulig.

Hvorfor skal du merke anlegget ditt?

Det er mange grunner til at du skal merke et anlegg, og vi har laget en oversikt over de viktigste årsakene til at et anlegg bør/må merkes.

Vi har rigget oss for fremtiden

JFKnudtzen skal være en moderne og fremtidsrettet aktør i markedet og vi er allerede i en stor endringsprosess, for å være mer tilgjengelig for våre kunder.

Vi skal hjelpe deg til å kunne merke det!

Vi hjelper deg til å finne riktig merking. Det er en jungel av merking der ute, være seg kvalitet, motstandsdyktighet, festeevne, materiale, holdbarhet, farger og størrelser. 

Produkter som gir høy immunitet for den elektriske installasjonen

EMC (elektromagnetisk kompatibilitet) er et sentralt krav ved design, drift, vedlikehold av en elektrisk installasjon. Vi skiller videre på EMC under immunitet og emisjon. Generelt kan vi si at høy grad av elektromagnetisk kompatibilitet vil si høy immunitet og lav emisjon. Vi kan tilby produkter som gir høy immunitet for den elektriske installasjonen.

Hygienisk designkabelnippel, enkel rengjøring

Disse hygieniske kabelniplene er laget av rustfritt stål (EN 1.4404 / AISI 316L), og er uten hjørner og kanter. Overflate-ruheten er mindre enn Ra 0,8 µm. Dette fører til en meget enkel rengjøring og unngår at bakterier og mikroorganismer fester seg.

Kapslinger for bruk i korrosive og tøffe miljøer, også EX

Klippon POK fra Weidmüller, glassfiberforsterkere polyesterkapslinger, som er idèelle for bruk i korrosive miljøer med høye krav til IP grad. Kapslingene leveres for generell industri (RAL 7001) og for bruk i ex-områder (RAL 9011). Kapslingene kan leveres tomme eller bestykket med rekkeklemmer og nipler, for både i Ex og standard utførelse.

Et bredt utvalg applikasjons-produkter til A-serien

En rekke applikasjoner krever sine dedikerte løsninger. Dedikerte løsninger som gir kunden en økt merverdi i form av redusert plass, tid og bedret funksjonalitet. Vi kaller dette applikasjonsprodukter og disse er nøkkelprodukter for fremtidens løsninger. 

Brady - Et komplett og fleksibelt merkesystem

Våre stasjonære maskiner egner seg best for større merkejobber men ofte trenger man en mindre maskin for supplering på anlegget.

AutoCad – Integrasjon merkesystemer

Som standard har våre større merkesystemer integrasjon mot AutoCAD og det er dermed mulig å benytte ditt eksisterende CAD tegningsmateriale.  Ved import av CAD til M-Print Pro eller LabelMark software konverteres merking direkte til utskriftsbare filer.   

Enklere planlegging med Weidmüller Configurator

Forberdring i hvert ledd er nøkkelordet med Weidmüllers programvare Weidmüller Configurator (WMC). Weidmüller imøteser kundens krav om en effektiv og enkel programvare for planlegging og konfigurasjon av klemlister.

MaxGuard elektroniske sikringer gir betydelige besparelser i tid, plass og kostnader

Weidmüllerfunnet er unike i å ha laget et komplett 24V DC distribusjonssystem, ved å kombinere maxGUARD elektroniske sikringer med distribusjons-rekkeklemmer. Systemet er modulært og gir kunden stor grad av fleksibilitet med hensyn til antall og type enheter, og gir absolutt ingen ubenyttede kanaler.

Innovative løsninger på veggskap og gulvskap

Vi satser på skap og har vegg- og gulvskap på lager. Vi ordner også kundetilpasninger. Kvalitet - Innovativt - Fleksibelt - Lagerført

Spennende fremtid med OPC UA

OPC ble introdusert i 1996, som spesifikasjon for industriell datautveksling for en fabrikk eller en prosess. OPC står for «OLE for Process control» Denne skulle være plattform uavhengig, og åpen for alle og implementere. OPC Foundation ble etablert for å vedlikeholde standardene.

Rask tilkobling på solcelleapplikasjoner uten verktøy

Rask konnektering uten verktøy. Kontakten er den raskeste, enkleste og sikreste måten å gjøre tilkoblinger på solcelleapplikasjoner - tilkobling tar tilnærmet ingen tid. Bestill gratis prøve av vår innovative PV-stick. Dens unike plugg-in kontakt benytter gjennomtestet PUSH IN teknologi. 

Biologiske, nedbrytbare og kompostbare strips

Biologisk, nedbrytbart og komposterbart materiale brytes ned av mikroorganismer, fuktighet og andre atmosfæriske forhold. Nedbrytningen fører til produksjon av CO2, H2O, metan, biomasse og mineralsalter. Dette avhengig av miljøforholdene for prosessen.  

JFKnudtzen lanserer app – JFKnudtzen bestilling

Vi lanserer app for enda enklere håndtering av bestillinger. Har du allerede pålogging til vår nettbutikk, kan du nå også benytte vår app til bestilling av varer. Du kan laste ned appen via Google Play og App store. Ta kontakt på [email protected] for brukernavn/passord og evt øvrig informasjon.

A-serien, - vår nyeste rekkeklemme serie for morgendagen

Effektivitet og sikkerhet i en hver tilkobling. I over 60 år har JFKnudtzen AS sikret kritiske tilkoblinger for den norske industrien og vi fortsetter vår suksess med den nye A-serien fra Weidmüller. Den innovative Push-In teknologien reduserer tilkoblingstiden samtidig som man har en sikker og gasstett forbindelse.

KTB MH Syrefaste kapslinger fra Weidmüller

Klippon® syrefaste kapslinger SS316 fra Weidmüller til høyeste grad av beskyttelse for applikasjoner og løsninger. Våre syrefaste kapslinger er kjent for komprissløs kvalitet over hele verden for alle typer industrier i alle typer miljøer.

Aluminiums-kapslinger i standard eller kundetilpasset

Kapslingen er i aluminum-diecast utførelse og har et stort bruksområde med hele 29 forskjellige størrelser. aluCASE serien har et unikt design der skruene for lokk og feste av selve kapslingen skjules med et plastlokk som gjør at disse kapslingene kan monteres og demonteres uten å måtte åpne lokket på kapslingen.

Universal DC signalomformer til et bredt utvalg applikasjoner

ACT20P PRO DCDC II er en av markedets mest prosess-pålitelige og nøyaktige signalomformer med 3-veis isolasjon mellom inngang/utgang/ forsyningsspenning og relé.

U-Link fjernovervåkning via SKY-tjeneste

Effektiv og sikker fjerndiagnostikk forenkler planlegging av forebyggende vedlikehold på maskinparken. Løsninger for fjernovervåkning av maskiner og fabrikker, kan med strenge krav til funksjonell og sikker kommunikasjon, fort bli komplekse og tidkrevende, og for mange blir terskelen for å implementere slike løsninger for stor.

UTGÅTT! Dymo XTL 300/500 - Merkemaskin for enkel og effektiv industrimerking

Merkemaskinene DYMO® XTL™ 300 og XTL™ 500 er testet i praksis, og er fullpakket med funksjoner. De gir enkel og effektiv industrimerking som er fri for frustrasjoner. XTL-merkemaskinene har innebygget egenskaper fra dagens teknologi, noe som gir dem en enestående brukervennlighet. 

Kvalitet i pressing av en kabelsko. Viktig å velge riktig kabelsko og pressverktøy!

Mangel på kunnskap kan medføre store konsekvenser, verstefall kan det koste bedriften dyrt. Det er overraskende mange i dag som bruker forskjelig utstyr når de presser kabelsko. Hver dag brukes det forskjellige pressverktøy til tilfel- dige typer kabelsko, dette svekker kontaktflaten og kan skape varmegang! 

Et av Norges største utvalg på distribusjonsblokker!

I 2016 lanserte vi den nye serien PDB+ som har blitt godt mottatt av våre kunder. Nå har vi lagt til flere nye distribusjonsblokker, som gjør utvalget til et av Norges største.

PDB+ Cu/Al distribusjonblokker

Ny serie Cu/Al distribusjonsblokker.

Enklere og mer kostnadseffektiv hull-lokking i skap

Unik sammensetting gjør det enklere og mer kostnadseffektivt for din bedrift å lokke hull i skap. Bruk håndholdt batteri-hydraulisk lokkeverktøy fra Milwaukee sammen med ALFRA FormCut™ lokkere.

LockOut TagOut redder liv

Det har vært en urovekkende økning av arbeidsulykker de siste 5 årene. Myndighetene jobber med forbyggende tiltak og ber aktører tenke sikkerhet fremfor pris. LockOut TagOut hjelper deg å finne en potensiell fare og forhindre ulykker. Ved ulykker, invaliditet eller i verste fall død, så er det du som arbeidsgiver som står ansvarlig!

HMI – Kostnadseffektive PLS systemer

Vi har gleden av å introdusere en rekke nye produkter innenfor kontroll og visualisering (HMI). Produktene fra IDEC holder høy kvalitet og gir høy ytelse til en meget attraktiv pris. Vi introduserer flere nye serier som dekker mange bruksområder innen enklere kontroll- og maskinstyring.  

Trenger du sertifiserte Ex kapslinger i morgen? Vi gjør det enklere!

Som i et ledd i vår utvidede portefølje tilbyr vi lagerførte ex-kapslinger for våre kunder som trenger kapslinger i sine installasjoner. Vi kan tilby glassfiberforsterkede polyesterkapslinger (GRP) og i syrefast stål (316L).

Produkter til tunneller kan hindre ulykker og dødsfall

Da Granfosstunnellen i Oslo ble gjenåpnet i juli 2017, var det med mange nye, smarte elektro-løsninger som styrker sikkerheten. For en av landets ledende tavlebyggere var det avgjørende at materiell som skulle installeres i tavler hadde god kvalitet og enkelt å bruke.

Unngå varme arbeider

Vurder alltid om arbeidet kan utføres som kaldt arbeid. Alt arbeid hvor det benyttes åpen ild, oppvarming eller utstyr som lager gnister går inn under kategorien varme arbeider. Den som skal utføre varme arbeider på gitt arbeidsplass skal ha gjennomgått og bestått godkjent kurs.