×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Nyhetsarkiv - JFKnudtzen

Nyhet hos JFKnudtzen – EvoSIGNAL

EvoSIGNAL - den raske og enkle veien til den perfekte signalløsningen!

Din samarbeidspartner på verktøy!

Med verdens ledende verktøyprodusenter i ryggen kan vi med trygghet hjelpe din bedrift med teknisk bistand, bred kunnskap og lang erfaring. Vi veileder deg til riktig valg av verktøy etter dine ønsker og behov tilpasset ditt arbeid. Vi gjør det enklere, med unike sammensetninger som er noen av nøklene til våre sterke konsepter. 

Nyheter på PUSH-IN rekkeklemmer A-serien

Med enkel tilkobling og kompakt design er A-serien fra Weidmüller fremtidens alternativ for en sikker tilkobling. Våre PUSH-IN klemmer reduserer tid, har bedret ergonomi og en økt produktivitet for kunden.

Hitachi frekvensomformere – Moderne automasjonssystemer!

JFKnudtzen lanserer frekvensomformere fra Hitachi. Produktene fra Hitachi ligger i forkant når det gjelder moderne automasjonssystemer. I tillegg har produktene veldig god holdbarhet, - som unngår at miljøet belastes mer enn nødvendig, ved å stadig erstatte komponenter eller hele systemet.

Rundstiftmateriell fra kvalitetsleverandøren PCE

Vi har et stort utvalg fra PCE (PC Electric) innen rundstiftmateriell, blant annet apparatinntak, fasevendere, plugger, skjøtekontakter, stikkontakter, kombi/schuko og container.

Kjære kunder og samarbeidspartnere!

Selv om denne våren var ekstraordinær på mange måter for de fleste av oss, er vi glade for at du har vist oss tillit og vil fortsette samarbeidet med oss i tiden fremover. 

Industrielle IoT løsninger

Bruk data for å generere merverdi for drift og service – våre intelligente, industrielle IoT løsninger gir deg svar. Digitalisering er ikke et mål i seg selv. Anskaff, forstå og bruk data med industrielle IoT løsninger. Det som virkelig betyr noe er hva digitaliseringen faktisk gjør for deg som kunde. Vi i JFKnudtzen hjelper deg med å oppdage potensialet i IoT applikasjoner, utvikle behovsbaserte løsninger og integrere dem i eksisterende strukturer.  

Detekterbare strips for næringsmiddel og farmasi

JFKnudtzen leverer detekterbare strips, for sikre installasjoner og vedlikehold av utstyr og elektriske deler innen næringsmiddel og farmasi.

Kundetilpasset Klemlist (Fast Delivery Service)

Få gratis rekkeklemmelist på din første «Fast Delivery Service» ordre! Gyldig tom. 31.12.20.

Lag egne graverte skilt

Nå kan du bestille dine graverte skilt i plast, aluminium eller rustfritt stål på vår hjemmeside. Du velger størrelse, form og tekst på skiltene direkte i vår bestillingsløsning. Med enkel bestilling, kort leveringstid og mulighet for sortering av skilt, er dette en kostnadseffektiv måte å bestille dine graverte skilt på.  

Brady i3300. Skriv ut alle slags slitesterke etiketter og skilt

Brady Printer i3300 industriell etikettskriver er en svært praktisk og brukervennlig PC-basert skriver.

Ny serie rørkabelsko (KRFS) med ekstra smale plater (Elpress)

Elpress’ KRFS-serie er en ny serie rørkabelsko med ekstra smale plater og fås i tverrsnittsområdet 50–300 mm².   

JFK Kundetilpasset Merking

Vi har lansert vår egen merkegenerator som gjør det enkelt og billig å bestille merker og skilt direkte fra vår hjemmeside. Her kan du designe og bestille dine egne kvalitetsmerker og få de tilsendt ferdig sortert, slik at du kan bruke tiden din mer effektivt når du skal merke et anlegg. Du kan lage alt fra lednings- og kabelmerker til rekkeklemmemerker og skilt, og det er rask levering på merkene.   

Spar tid med PREfabrikerte løsninger

Bli mer effektiv med kundetilpassede løsninger. JFKnudtzen utvider tilbudet på kundetilpassede koblingsbokser, klemlister, merking og ledningsbearbeiding.

Nye JFK DIN-skinner

Når du monterer rekkeklemmer må du kunne stole på at tilbehøret passer. Kravene som stilles til rekkeklemmeskinner, samleskinner og støttebraketter er høye. De må overholde mange standarder og sikkerhetsforskrifter. JFKnudtzen har fått sin egen skinne med egen logo på. Dette er den samme skinnen vi har tilbydt tidligere, men nå til en bedre pris.

EMC-beskyttelse i dynamiske applikasjoner

Elektromagnetiske forstyrrelse kan forårsake varig avbrudd av elektrisk utstyr. 

PLIOSIL WS - Selvlukkende ledningsbeskyttelse

Beskytter ledning og kabler mot skader, og holder de samlet.

Vibrasjonssensor med IO-Link

Vibrasjonssensorene i VVB-serien fra ifm electronic er en sanntids vibrasjonssensor spesielt utviklet for å overvåke industrimaskiner under vanskelige driftsforhold. VVB-sensoren kan oppdage og varsle om problemer før de påvirker produksjonsprosessen. 

Tilbud på U-control

Den optimale automasjonsløsningen – kraftig og modulær. Gyldig tom. 31.12.20.

Forebygg smitte av Covid-19 viruset

Covid-19 viruset er over oss og vi må alle gjøre vårt for å hindre spredning av smitten. God og tydelig merking er med på å hindre videre spredning av viruset.

Ergonomisk og nøyaktig avisoleringsverktøy - AM 25 & AM 35

  Avisoleringsverktøy er et viktig verktøy hvor det stilles høye krav til nøyaktighet for å unngå skader på isolasjon og leder ved avisolering. AM 25 og AM 35 har fått nytt design og har et ergonomisk grep.

Robust IO-Link master

IO-Link er i vinden som aldri før og vi ser en betydelig utvikling av nye produkter som er laget for IO-Link komponenter. Les mer om vår robuste IO-Link master.

Compact-S serien, kraftig og kompakt kontroller

Den minste, men kraftige og kompakte kontrolleren fra B&R er endelig tilgjengelig.

Nøyaktig in-line kvalitetskontroll med laser

Den nye OPD100 laser profileren fra ifm electronic er en ny og meget enkel måte å gjøre kvalitetskontroll på maskinering og montasje av deler.

Effektiv og enklere hverdag med logistikkløsninger

JFKnudtzen har implementert i ny IT plattform for å kunne stå bedre rustet til fremtidens kunde- og leverandørkrav. Vi har fokus på logistikkløsninger for å gjøre hverdagen enklere og mer effektiv, både for deg som kunde og for oss i JFKnudtzen.  

Enklere med neste generasjon C-Klemmer fra Elpress

Hver fjerde brann oppstår pga. for dårlig tilkobling - Unngå brann ved bruk av riktig tilkobling. System Elpress består av kontakthylser og verktøy som er tilpasset og testet sammen for å gi best mulig tilkobling. Dette for at du som bruker føler deg trygg når vårt system benyttes, samt at en sikker tilkobling oppnås ved riktig bruk av våre produkter.

Skalerbar og robust industri PC

Automation PC 3100 har en optimalisert ytelse. Den kombinerer fordelene av et kompakt system med ytelsen til de nyeste Core i-serien prosessorer. I tillegg tilbyr de også økt fleksibilitet. Opptil to grensesnittkort kan legges til for flere alternativer. Denne kan også leveres som en Panel-PC.

EvoSIGNAL - den raske og enkle veien til den perfekte signal løsningen!

Werma har utviklet et nytt signallampe-konsept som gjør det betydelig enklere å finne frem til den beste signalløsningen. Konseptet har fått navnet EvoSIGNAL.

2-LOCK™ Strips – Først ute med doble metalltenner

Det innovative låsesystemet med innstøpte tenner i rustfritt stål (patentert) gir mer overlegen mekanisk ytelse enn noen andre strips på markedet.   

Trenger du sensorer til skipsautomasjon?

Vi har samlet alle sensorer som passer til ulike applikasjoner på skip i en enkel brosjyre. Ta kontakt med oss for mer informasjon og evt. DNV GL sertifikater. Skal du overvåke eller måle blant annet vibrasjoner, trykk, strømning ventilposisjon, nivå, oljekvalitet og kanskje koble dette sammen med hjelp av IO-link ?

Fra sensor til sky med OPC UA

OPC UA har som oppgave å levere data fra en enhet til en annen enhet på en uniform måte. Den beskriver gjennom en informasjonsmodell, hvordan data blir tilgjengelig fra enheten. OPC UA har også integrert sikkerhets-mekanismer for dataoverføring. Dette sørger for at dine data blir kryptert, og sendt sikkert gjennom internett. Dermed er man uavhengig av VPN eller andre teknologier for datasikkerhet.

Elektronisk last-monitorering med IO-Link

En stadig mer krevende industri krever pålitelige og høyt funksjonelle 24V DC løsninger. Med den nye topGUARD serien fra Weidmüller kombinerer man fleksibilitet og en helt ny funksjonalitet med IO-Link. topGUARD er den eneste lastmonitorering for 24VDC som kombinerer full fleksibilitet sammen med IO-Link kommunikasjon.

Smart og effektiv tilkobling for fremtidens bygg

Automasjon og økende datamengder blir en stadig viktigere bestanddel for nye bygninger. Enkle, kompakte og oversiktlige datatilkoblinger er derfor helt essensielt for en god tilkobling.

Kraft og funksjonalitet i Push-In klemmer

Økt krav til sikker og rask tilkobling gjør at Push-In klemmer er en foretrukket tilkobling. Vår Push-In teknologi sikrer en vibrasjonssikker og gasstett forbindelse, og egner seg for alle typer industrier og applikasjoner. Både fleksible og helkjerne  ledere, med og uten endehylser kan benyttes. Vi kan dermed tilby markedets bredeste utvalg Push-In for alle type ledere.

PCE - vår nye leverandør på rundstiftmateriell

JFKnudtzen har siden 1. januar samarbeidet med kvalitets-leverandøren PCE på rundtstift-materiell. PCE har et bredt spekter av produkter innen rundstift-materiell, Schuko kontakter/støpsler og disitribusjons-kapslinger. Det brede spekteret dekker bransjer innen forsvarsindustri, maritimt og underholdnings-bransjen. 

Komplett leverandør på kapslinger

JFKnudtzen har en av landets mest komplette tilbud på kapslinger og skap. Vi har et omfattende sortiment, som dekker de fleste størrelser og materialer, og vi kan vi tilby skap og kapslinger til hele industrien.

Bedre service til våre kunder

Vi utvider vår kompetanse for å gi enda bedre service til våre kunder. JFKnudtzen sin kundesupport skal være det naturlige kontaktpunktet for våre kunder, og vi jobber kontinuerlig med å gi god og raskest mulig service, som skal ivareta deg som kunde på best mulig vis.

Spar tid med våre PREfabrikerte løsninger

JFKnudtzen utvider tilbudet på prefabrikering av koblingsbokser, klemlister, merking og ledningsbearbeiding. Hvorfor benytter mange av våre kunder seg av dette tilbudet? Fordi det er enkelt og sparer deg for tid!

JFK Info 1-2019

Velkommen til vår første digitale JFK Info. Vi i JFKnudtzen er på god vei til å bli mer digitale fordi vi ønsker å være tilstede i de kanalene kundene våre er. Vi håper du tar godt imot vår første digitale JFK Info, og at du finner innholdet interessant!

Besøk oss på Nor-Shipping

JFKnudtzen deltar på Nor-Shipping sammen med Weidmüller. Besøk oss på stand D01-53 og bli oppdatert på våre nyheter innen skipsindustri. Kontakt oss HER for å få tilsendt inngangsbillett.

JFK Info blir digital

Vårt kundemagasin blir fra neste utgave digital. Neste utgave som er fylt med nyheter og interessante artikler kommer ut i slutten av mai. Trykk HER for å melde deg på utsendelse av vår digitale JFK Info.

Stort utvalg RFID antenner med IO-Link

JFKnudtzen tilbyr et stort utvalg RFID antenner med IO-Link. Takket være enkel integrasjon av IO-Link er de nye RFID antennene velegnet for et stort antall applikasjoner. Antennene er perfekte til blant annet applikasjoner innen intern transport og conveyor-systemer, og gir sikker identifikasjon av hengere, traller mm.

Bring - Ny transportleverandør

Vi kan med glede informere om at Bring fra 1. april 2019 tar over som vår transportør på alt av gods ut mot våre kunder. Vi takker PostNord for samarbeidet, og ser frem til å samarbeide med den største transportøren i Norge. 

Lansering av www.kandumerkedet.no

I dag, 1. april lanserte vi vår nye merkeside www.kandumerkedet.no, som veileder deg til å finne riktig merking, i tillegg til å henvise deg til gjeldende lover/forskrifter og normer/standarder som gjelder innen merking. Denne merkesiden henvender seg til følgende bransjer: Drift/vedlikehold, E-verk, Elektro, Industri/produksjon, Sikkerhet og VVS.

Trygt i bilen når det tordner?

Faradays bur er per definisjon et volum som har en elektrisk ledende avgrenset overflate. Esker av metall er et faradaisk bur. Siden overflaten er elektrisk ledende kan det ikke oppstå elektriske potensialforskjeller mellom stedene på overflaten. Av den grunn vil det ikke eksistere elektriske felter med opprinnelse utenfra, inni volumet.

Nye pucker for deteksjon av ventil-posisjon

Det populære konseptet med induktive «dobbel sensorer» og pucker for posisjons-indikering har fått et re-design og fremstår nå som mer fleksibelt, raskere og enda tydeligere indikasjon.

Universalprodukter til A-serien

Økt krav til effektivitet er påkrevd i en installasjon, som et resultat av økt kompetanse og redusert tidsbruk ved tilkobling. Med den innovative og tidsbesparende PUSH IN tilkoblingen fra Weidmüller kan vi tilby tilkoblinger der man reduserer tid på tilkobling, samtidig som man har en sikker tilkobling. 

Ampere, - hva er det?

Andrè-Marie Ampère, født i 1775, var en fransk fysiker og matematiker. Han er kjent for å sette opp en definisjon for å måle elektrisk strøm, og laget et instrument for å måle dette. Antall Ampere angir ladningstransporten pr. sekund i en krets.

Ny O6 laser med høy presisjon

O6 serien fotoceller er utvidet til også å inkludere lasersensorer i det samme kompakte huset som resten av denne populære serien.

Ny smart ventil sensor gir et nytt nivå av muligheter

Tilbakemeldingssystem for ventiler med diagnostikk. Den nye smart ventil sensoren MVQ101 for ventil-posisjonering gir et helt nytt nivå av muligheter når det gjelder posisjonsmåling og diagnostikk, sammenlignet med tradisjonelle løsninger.

M12 plugger for næringsmiddelindustrien

Noen ganger er det hensiktsmessig å bruke løse M12 pluggkontakter på sensorkabel fra trommel. Fra ifm electronic har vi nå en ny serie løse M12 pluggkontakter spesialtilpasset næringsmiddelindustrien.

Universalt målerelè. En enhet - mange funksjoner

MK9300N/MH9300N er betegnelsen på de nye multifunksjons målerelèene fra Dold. Relèene er programmerbare og gir høyeste grad av fleksibilitet mht. strøm og spenningsovervåking.

Var likestrøm fra Edison eller vekselstrøm med Tesla best?

Da glødelampen gjorde sitt inntog i befolkningen rundt 1880 ble de drevet med vekselstrøm eller likestrøm. Thomas Edison lanserte et distribusjons-system med likestrøm og lave spenninger. Det blir fortalt at vekselstrøm med høyspenninger førte til flere ulykker og død.

Unngå ulykker eller død med riktig merke- og sikkerhetsprodukter

Ikke bare er lover og regler klare på at ansatte skal ha en trygg og risikofri arbeidsplass, men vel så viktig er det for arbeidsgiver å ta vare på sine ansatte og ikke utsette de for unødvendig fare. JFKnudtzen leverer en rekke sikkerhets-produkter som kan hjelpe deg å ta vare på dine verdifulle ansatte.

Tesla - ikke bil, men vekselstrøm

I dag blir Tesla ofte synonymt med elektriske biler, - Amerikansk kvalitet og luksusbiler. Det riktige er at Nikola Tesla er mannen som gjorde det mulig å bruke elektrisitet slik vi kjenner til det i dag.

Smart energi - Komplett løsning for måling og energianalyse

JFKnudtzen tilbyr skalerbar og helhetlig løsning for energi-overvåking. Åpne grensesnitt og modulær oppbygging gjør at vi møter kundebehov på alle nivå, og gir stor grad av valgfrihet med hensyn til omfang av løsningen. 

PC Electric - ny leverandør på rundstiftmateriell

JFKnudtzen starter opp samarbeide med PCE. PCE er en kvalitets-leverandør og markedsleder på rundstiftmateriell fra St. Martin i Østerrike. JFKnudtzen vil selge og lagerføre produktene i Norge. Om kort tid vil du finne mer informasjon om produktene på vår hjemmeside.

Sikker, pålitelig beskyttelse av maskiner og mennesker

SAFEMASTER W trådløs sikkerhet. Fra vår leverandør av spesialrelèer Dold & Söhne GmbH, kommer det spennende nyheter innen trådløse sikkerhetssystemer. Det nyeste innen radio-kommunikasjon sørger for at man får en sikker, pålitelig beskyttelse av maskiner og mennesker.

Hvilke krav stiller myndighetene til merking av elektriske anlegg?

Merk ditt anlegg i henhold til kravene og unngå at det oppstår unødvendig fare. Bransjen er rett og slett for dårlig til å merke elektriske installasjoner. Det å komme inn i et elektrisk anlegg som er merket iht. krav og spesifikasjoner er en fryd, i motsetning til det å komme inn i et dårlig merket anlegg, som er veldig frustrerende.

Kompakte, høy-ytelse kontrollere

Nyhet fra B&R er «Compact-S» kontrollere. Dette er en ny serie med kompakte høy-ytelse kontrollere. Til tross for meget små byggemål, tilbyr kontrollerne samme funksjonalitet som storebrødrene i X20-serien.

Vi har rigget oss for fremtiden

JFKnudtzen skal være en moderne og fremtidsrettet aktør i markedet og vi er allerede i en stor endringsprosess, for å være mer tilgjengelig for våre kunder.

Vi i JFKnudtzen ønsker deg God Jul & Godt Nytt År!

Vi har det siste halve året vært inne i en spennende periode. Vi har implementert nytt ERP-system fra lager, salg, innkjøp og økonomi.

Ny IT plattform gjør det enklere for deg som kunde

JFKnudtzen skal til enhver tid være kundeorientert og relevant. Vi skal betjene våre kunder raskere, med nok og riktig informasjon, - og dette har vi et sterkt fokus på. 

Vi skal hjelpe deg til å kunne merke det!

Vi hjelper deg til å finne riktig merking. Det er en jungel av merking der ute, være seg kvalitet, motstandsdyktighet, festevene, materiale, holdbarhet, farger og størrelser. 

Presis sensor for måling av vinkel og vibrasjon

De robuste sensorene i JN-serien kan måle vinkel og vibrasjoner svært presist. For deteksjon av vinkel gir sensoren høy nøyaktighet i hele måleområdet over 2-akser opptil 360°. Dette gir mange bruksområder, som blant annet mobilkraner, løftebord etc.

Kapasitiv giver med innstillingshjelp

Kapasitive sensorer fra ifm electronic med en unik «visualisering» som gjør innstilling av optimalt settpunk særdeles enkelt.

Produkter som gir høy immunitet for den elektriske installasjonen

EMC (elektromagnetisk kompatibilitet) er et sentralt krav ved design, drift, vedlikehold av en elektrisk installasjon. Vi skiller videre på EMC under immunitet og emisjon. Generelt kan vi si at høy grad av elektromagnetisk kompatibilitet vil si høy immunitet og lav emisjon. Vi kan tilby produkter som gir høy immunitet for den elektriske installasjonen.

Hygienisk designkabelnippel, enkel rengjøring

Disse hygieniske kabelniplene er laget av rustfritt stål (EN 1.4404 / AISI 316L), og er uten hjørner og kanter. Overflate-ruheten er mindre enn Ra 0,8 µm. Dette fører til en meget enkel rengjøring og unngår at bakterier og mikroorganismer fester seg.

Temperaturtransmittere med IO-Link

Den nye serien TA2 temperaturtransmittere med IO-Link fra ifm electronic er en nyutviklet serie for industrielle applikasjoner. Svært kompakte, fysiske mål gir et plassbesparende design som gjør det enkelt å montere sensorene selv der hvor plassen er begrenset.

Ny serie IP67 felt-moduler av IO-Link mastere for Profinet og Ethernet/IP

IO-Link er i vinden som aldri før og vi ser en betydelig utvikling av nye produkter som er laget for IO-Link komponenter. Ifm electronic har utviklet en ny serie IP67 felt-moduler av IO-Link mastere for Profinet og Ethernet/IP. De nye IO-Link masterne har 4 eller 8 IO-Link porter med full V1.1 funksjonalitet.

Kapslinger for bruk i korrosive og tøffe miljøer, også EX

Klippon POK fra Weidmüller, glassfiberforsterkere polyesterkapslinger, som er idèelle for bruk i korrosive miljøer med høye krav til IP grad. Kapslingene leveres for generell industri (RAL 7001) og for bruk i ex-områder (RAL 9011). Kapslingene kan leveres tomme eller bestykket med rekkeklemmer og nipler, for både i Ex og standard utførelse.

Besøk oss på OTD i Bergen

JFKnudtzen er på plass på OTD i Bergen 17-18. oktober. Kom gjerne innom oss på stand B2210 for å se vårt brede spekter av produkter til olje og gass bransjen. 

Et bredt utvalg applikasjons-produkter til A-serien

En rekke applikasjoner krever sine dedikerte løsninger. Dedikerte løsninger som gir kunden en økt merverdi i form av redusert plass, tid og bedret funksjonalitet. Vi kaller dette applikasjonsprodukter og disse er nøkkelprodukter for fremtidens løsninger. 

Sensorer for trykk opptil 500 bar

ifm electronic har utviklet nye og ekstremt robuste posisjonssensorer serie MFH, for hydrauliske sylindere. Sensorene tåler trykk på opptil 500 bar i front takket være solid metallfront.

Vibrasjonsovervåkning forhindrer store skader eller ulykker

Sensorene gir et anlegg permanent og kontinuerlig overvåking av maskinen på en enkel måte. Ved å analysere vibrasjonene på en maskin kan vi få verdifull informasjon om tilstanden til maskinen og få alarmer dersom noe ikke er som det burde være.

Brady - Et komplett og fleksibelt merkesystem

Våre stasjonære maskiner egner seg best for større merkejobber men ofte trenger man en mindre maskin for supplering på anlegget.

AutoCad – Integrasjon merkesystemer

Som standard har våre større merkesystemer integrasjon mot AutoCAD og det er dermed mulig å benytte ditt eksisterende CAD tegningsmateriale.  Ved import av CAD til M-Print Pro eller LabelMark software konverteres merking direkte til utskriftsbare filer.   

Enklere planlegging med Weidmüller Configurator

Forberdring i hvert ledd er nøkkelordet med Weidmüllers programvare Weidmüller Configurator (WMC). Weidmüller imøteser kundens krav om en effektiv og enkel programvare for planlegging og konfigurasjon av klemlister.

MaxGuard elektroniske sikringer gir betydelige besparelser i tid, plass og kostnader

Weidmüllerfunnet er unike i å ha laget et komplett 24V DC distribusjonssystem, ved å kombinere maxGUARD elektroniske sikringer med distribusjons-rekkeklemmer. Systemet er modulært og gir kunden stor grad av fleksibilitet med hensyn til antall og type enheter, og gir absolutt ingen ubenyttede kanaler.

Sensorer tilpasset IO-link

Fra sensorprodusenter og leverandører av styre-systemer ser vi i økende grad at nytt utstyr kommer med IO-Link. Men hva er nå dette for noe? Kort fortalt er IO-Link noe som ble utviklet for å ha et enhetlig grensesnitt mot sensorer og aktuatorer, uavhengig av om det var en digital eller analog sensor, eller om det var en inngang eller utgang.

Innovative løsninger på veggskap og gulvskap

Vi satser på skap og har vegg- og gulvskap på lager. Vi ordner også kundetilpasninger. Kvalitet - Innovativt - Fleksibelt - Lagerført

Spennende fremtid med OPC UA

OPC ble introdusert i 1996, som spesifikasjon for industriell datautveksling for en fabrikk eller en prosess. OPC står for «OLE for Process control» Denne skulle være plattform uavhengig, og åpen for alle og implementere. OPC Foundation ble etablert for å vedlikeholde standardene.

Dimensjonering av esker med 3D sensorer

Med 3D sensorene fra ifm electronic kan man på en svært enkel måte måle volumet av rektangulære esker på et transportbånd. Sensorene har høy oppløsning og bygger på et «time-of-flight» måle-prinsipp med infrarødt lys.

Rask tilkobling på solcelleapplikasjoner uten verktøy

Rask konnektering uten verktøy. Kontakten er den raskeste, enkleste og sikreste måten å gjøre tilkoblinger på solcelleapplikasjoner - tilkobling tar tilnærmet ingen tid. Bestill gratis prøve av vår innovative PV-stick. Dens unike plugg-in kontakt benytter gjennomtestet PUSH IN teknologi. 

Sikkert automasjonssystem inkludert PLS og AS-i gateway

Med de nye AC4 fail-safe AS-i kontrollerne fra ifm electronic åpner det seg helt nye muligheter innenfor sikkerhet i kombinasjon med AS-i. I tillegg til å være en gateway mellom AS-i og industrielt Ethernet som Profinet eller Ethernet/IP inneholder kontrollerne også en fail-safe PLS.

Biologiske, nedbrytbare og kompostbare strips

Biologisk, nedbrytbart og komposterbart materiale brytes ned av mikroorganismer, fuktighet og andre atmosfæriske forhold. Nedbrytningen fører til produksjon av CO2, H2O, metan, biomasse og mineralsalter. Dette avhengig av miljøforholdene for prosessen.  

JFKnudtzen lanserer app – JFKnudtzen bestilling

Vi lanserer app for enda enklere håndtering av bestillinger. Har du allerede pålogging til vår nettbutikk, kan du nå også benytte vår app til bestilling av varer. Du kan laste ned appen via Google Play og App store. Ta kontakt på [email protected] for brukernavn/passord og evt øvrig informasjon.

A-serien, - vår nyeste rekkeklemme serie for morgendagen

Effektivitet og sikkerhet i en hver tilkobling. I over 60 år har JFKnudtzen AS sikret kritiske tilkoblinger for den norske industrien og vi fortsetter vår suksess med den nye A-serien fra Weidmüller. Den innovative Push-In teknologien reduserer tilkoblingstiden samtidig som man har en sikker og gasstett forbindelse.

KTB MH Syrefaste kapslinger fra Weidmüller

Klippon® syrefaste kapslinger SS316 fra Weidmüller til høyeste grad av beskyttelse for applikasjoner og løsninger. Våre syrefaste kapslinger er kjent for komprissløs kvalitet over hele verden for alle typer industrier i alle typer miljøer.

Aluminiumens kapslinger i standard eller kundetilpasset

Kapslingen er i aluminum-diecast utførelse og har et stort bruksområde med hele 29 forskjellige størrelser. aluCASE serien har et unikt design der skruene for lokk og feste av selve kapslingen skjules med et plastlokk som gjør at disse kapslingene kan monteres og demonteres uten å måtte åpne lokket på kapslingen.

Universal DC signalomformer til et bredt utvalg applikasjoner

ACT20P PRO DCDC II er en av markedets mest prosess-pålitelige og nøyaktige signalomformer med 3-veis isolasjon mellom inngang/utgang/ forsyningsspenning og relé.

U-Link fjernovervåkning via SKY-tjeneste

Effektiv og sikker fjerndiagnostikk forenkler planlegging av forebyggende vedlikehold på maskinparken. Løsninger for fjernovervåkning av maskiner og fabrikker, kan med strenge krav til funksjonell og sikker kommunikasjon, fort bli komplekse og tidkrevende, og for mange blir terskelen for å implementere slike løsninger for stor.

Dymo XTL 300/500 - Merkemaskin for enkel og effektiv industrimerking

Merkemaskinene DYMO® XTL™ 300 og XTL™ 500 er testet i praksis, og er fullpakket med funksjoner. De gir enkel og effektiv industrimerking som er fri for frustrasjoner. XTL-merkemaskinene har innebygget egenskaper fra dagens teknologi, noe som gir dem en enestående brukervennlighet. 

Kvalitet i pressing av en kabelsko. Viktig å velge riktig kabelsko og pressverktøy!

Mangel på kunnskap kan medføre store konsekvenser, verstefall kan det koste bedriften dyrt. Det er overraskende mange i dag som bruker forskjelig utstyr når de presser kabelsko. Hver dag brukes det forskjellige pressverktøy til tilfel- dige typer kabelsko, dette svekker kontaktflaten og kan skape varmegang! 

Et av Norges største utvalg på distribusjonsblokker!

I 2016 lanserte vi den nye serien PDB+ som har blitt godt mottatt av våre kunder. Nå har vi lagt til flere nye distribusjonsblokker, som gjør utvalget til et av Norges største.

PDB+ Cu/Al distribusjonblokker

Ny serie Cu/Al distribusjonsblokker.

Enklere og mer kostnadseffektiv hull-lokking i skap

Unik sammensetting gjør det enklere og mer kostnadseffektivt for din bedrift å lokke hull i skap. Bruk håndholdt batteri-hydraulisk lokkeverktøy fra Milwaukee sammen med ALFRA FormCut™ lokkere.

LockOut TagOut redder liv

Det har vært en urovekkende økning av arbeidsulykker de siste 5 årene. Myndighetene jobber med forbyggende tiltak og ber aktører tenke sikkerhet fremfor pris. LockOut TagOut hjelper deg å finne en potensiell fare og forhindre ulykker. Ved ulykker, invaliditet eller i verste fall død, så er det du som arbeidsgiver som står ansvarlig!

Skalerbare og robuste industri PC`er (APC900 & APC2100)

Kravene fra forbrukerne setter store krav til leverandørenes evne til å omstille seg rundt, i et marked med hurtig tempo. Vår løsning, med B&R i ryggen, for industriell databehandling er APC900 og APC2100. Disse seriene kan du få som både industri PC og/eller som panel PC.

IO-Link, enhetlig grensesnitt mot sensorer og aktuatorer

Vi kan tilby en av markedets største porteføljer av sensorer med IO-Link innenfor de aller fleste deteksjons-områder, enten det er enklere posisjonsgivere eller mer avanserte prosess-sensorer.

HMI – Kostnadseffektive PLS systemer

Vi har gleden av å introdusere en rekke nye produkter innenfor kontroll og visualisering (HMI). Produktene fra IDEC holder høy kvalitet og gir høy ytelse til en meget attraktiv pris. Vi introduserer flere nye serier som dekker mange bruksområder innen enklere kontroll- og maskinstyring.  

Trenger du sertifiserte Ex kapslinger i morgen? Vi gjør det enklere!

Som i et ledd i vår utvidede portefølje tilbyr vi lagerførte ex-kapslinger for våre kunder som trenger kapslinger i sine installasjoner. Vi kan tilby glassfiberforsterkede polyesterkapslinger (GRP) og i syrefast stål (316L).

Produkter til tunneller kan hindre ulykker og dødsfall

Da Granfosstunnellen i Oslo ble gjenåpnet i juli 2017, var det med mange nye, smarte elektro-løsninger som styrker sikkerheten. For en av landets ledende tavlebyggere var det avgjørende at materiell som skulle installeres i tavler hadde god kvalitet og enkelt å bruke.

Unngå varme arbeider

Vurder alltid om arbeidet kan utføres som kaldt arbeid. Alt arbeid hvor det benyttes åpen ild, oppvarming eller utstyr som lager gnister går inn under kategorien varme arbeider. Den som skal utføre varme arbeider på gitt arbeidsplass skal ha gjennomgått og bestått godkjent kurs.

Vibrasjonsovervåkning, du er i forkant og sparer tid og penger

Ved å analysere vibrasjonene på en maskin kan vi få verdifull informasjon om tilstanden til maskinen og få alarmer dersom noe ikke er som det burde være.