×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Nyhetsarkiv - JFKnudtzen

Smart produksjon gir målbare resultater

Smart produksjon er en reise, ikke et mål i seg selv. Resultatene som kan oppnås er å forbedre sikkerheten, øke kvaliteten og optimalisere anleggets ytelse.

Ny leverandør på trykknapper og paneler

JFKnudtzen og RAFI har startet et samarbeide for distribusjon av trykknapper og paneler i Norge. RAFI er et av Europas mest erfarne og største HMI-selskap, med historie tilbake til 1900-tallet. HMI fra RAFI består av brytere i alle størrelser og former – kjøpt som komponenter eller innebygd i komplette systemer. Vi leverer også spesialtilpassede løsninger etter dine behov, - du kan altså få laget ditt eget trykkpanel!

GuardMaster Sikkerhetssystem. Adgangskontroll, - gjort enkelt!

Har du behov for sikker tilgang? Med GuardMaster adgangskontroll kan du enkelt sette sammen dine behov, for sikker tilgang til prosessen.  Få en sikker maskin uten at det går på bekostning av produktivitet!

NYHET! Justerbare strømforsyninger og lab-power.

Trenger du en justerbar strømforsyning til ditt laboratorium eller test-senter? Nå fører JFKnudtzen høykvalitets strømforsyninger fra den nederlandske produsenter Delta Elektronika.

Leverandørskifte på sensorer og industriell automasjon hos JFKnudtzen fra 1.9.2021.

Rockwell Automation produkter og løsninger er tilgjengelig fra JFKnudtzen!

Hva er en IIoT plattform?

Begrepet Internet of Things (IoT) ble lansert rett før 2000 tallet. Det er nå anslagvis 200 milliarder enheter som er koblet til Internett. Som så  ofte tok det noe tid før teknologien tilfredsstilte industriens krav til kvalitet og oppetid. Da teknologien ble adoptert til industriell bruk ble begrepet Industrial Internet of Things (IIoT) lansert. De ledende automatiserings-leverandørene har omfavnet teknologien og utviklet egne løsninger. Rockwell Automation har vært i fronten av IIoT utviklingen hele tiden.

NYHET! Allen-Bradley Industri PC og Panel PC

JFKnudtzen øker sitt produktsortiment på Industri PC og HMI, med nyheter fra Rockwell Automation. I 2020 kjøpte Rockwell Automation den ledende italienske produsenten ASEM. Under merkenavnet Allen-Bradley VersaView 6300 får du en rekke nyheter innenfor Industri PC og Panel PC.

PrintJet CONNECT gjør merkingen mer effektiv og minsker feilmarginer

PrintJet CONNECT er en del av Weidmüller merkesystem bestående av programvare, merker og skrivere. Den har en spesielt holdbart industrielt skrivehode og ble designet først og fremst for rask merking av middels til store mengder, og for kontinuerlig drift.

Rundstiftmateriell med høy kvalitet

Vårt store utvalg av rundstiftmateriell med apparatinntak, fasevendere, plugger, skjøtekontakter, stikkontakter, kombi/schuko og container holder en høy kvalitet og er i henhold til internasjonalt testede standarder. Du kan få rundstiftmateriell både innen skru og fjær, helt opp til 125A for spenninger mellom 50V opp til 500V.

Brady A6200 Wraptor - Automatisert og rask kabel-/ ledningsmerking

Automatisert kabel- og ledningsmerking som gir økt effektivitet, økt nøyaktighet og pålitelighet, samt reduserte kostnader!

Øk levetiden på motoren med frekvensomformere fra Rockwell Automation

JFKnudtzen har lang erfaring med frekvensomformere. Vi har sterke merkenavn med oss på området. Nytt av året er tilskuddet vårt fra Rockwell Automation. Med disse frekvensomformerne får du blant annet økt levetid på din motor samt mindre strømtrekk i startfasen.

Forleng levetiden på anlegget ditt med mykstarter.

Med en mykstarter kan du redusere mekaniske påkjenninger, øke levetiden og redusere energiforbruket. Bruk mykstarter for å få en tryggere, jevnere og gradvis oppstart av motor.

JFKnudtzen er opptatt av å ha en stabil forsyningskjede

I vår bransje er en stabil forsyningskjede enormt viktig, og vi i JFKnudtzen jobber kontinuerlig for å bli enda bedre. Våre løsninger og produkter er viktige deler hos mange norske produksjonsbedrifter innenfor blant annet næringsmiddelindustri, havbruk, offshore, marine. Levering til riktig tid er derfor svært viktig for våre kunder. 

PROtop strømforsyning har grensesnitt for IO-link og CANopen

Med PROtop strømforsyninger fjernes behovet for diodemoduler ved parallell kobling med «ORing MOSFET» utgangstransistorer. Utover denne unike egenskapen om fjerning av diodemodul, sørger også transistor-teknologien for last-fordeling i en parallell kobling. Strømforsyningene fordeler automatisk lasten mellom seg, og på denne måten øker levetiden!

Dymo Industritape ID1 vs kontortape D1

Dymo Rhino Industri-tape (ID1) er utviklet for svært vanskelige forhold, og gir beskyttelse mot slitasje, forskjellige temperaturer, kjemikalier, løsemidler, vann og UV. Dymo Rhino tilbyr flere spesifikke materialer avhengig av bruksområde, som alle har sterkt lim, og som alle er utstyrt med et nøye utvalg av fargebånd for høy utskriftskvalitet og motstand. 

Bærekraftig havbruk - JFKnudtzen har løsningene, produktene og kompetansen.

Norsk havbruksnæring har utviklet seg til en stor næring som produserer trygg, sunn og god sjømat og skaper viktige arbeidsplasser og verdier for Norge. JFKnudtzen har løsningene, produktene og kompetansen innen bærekraftig havbruk, som gjør at vi kan være med på å ta hånd om de verdifulle ressursene som finnes innen havbruksnæringen.

Ny serie bærekraftige elektroskap med høy kvalitet tilpasset de fleste miljøer og applikasjoner.

JFKnudtzen har et omfattende sortiment på veggskap, som dekker de fleste størrelser og materialer. Design og materialvalg på vår nye serie gir beste produktkvalitet og funksjonalitet i de fleste applikasjoner. Vi tilbyr også kundetilpassede løsninger i form av maskinering og lakkering. Om du har helt spesielle behov kan tilby skreddersydde veggskap - basert på mål og spesifikasjoner. Vi produserer for deg i både små og store serier, til en konkurransedyktig pris! Skapene har internasjonale godkjenninger som passer alle industrier.

Bygg raskere og mer effektivt  med større byggeklosser. 

Spar tid ved å bestille på ett varenummer! Vi setter sammen de små brikkene til større byggeklosser, slik at du får en ferdig løsning tilpasset ditt behov, med ett varenummer. Mange av våre kunder benytter seg av våre kundetilpassede løsninger fordi det er enkelt og tidsbesparende!

Fullfør ditt arbeid med profesjonalitet og bærekraft!

Effektivitet alltid vært viktig for DYMO®. Som en ledende leverandør på merking, har de et globalt ansvar og virkefelt, som de tar på alvor. De forplikter seg til å optimalisere sin effektivitet, samtidig som de investerer i å beskytte miljøet. DYMO® har et dedikert team som er oppdatert på de ulike bestemmelsene i alle land, for å oppfylle kravene til bærekraft, sikkerhet og miljø.

Sikkerhet og diagnostikk i samme kabel med GuardLink

Ved hjelp av GuardLink får du både sikkerhets- og diagnostisk informasjon via samme kabel. Dette gjør feilsøking til en enkel oppgave og du sparer både tid og frustrasjon.

VariaPro familien vokser – kabelgjennomføringer for krevende miljøer

VariaPro er en serie kabelgjennomføringer for spesielle bruksområder og anvendes i krevende miljøer med spesielt høye og spesifikke tekniske krav. VariaPro familien vokser, og disse robuste og slanke kabelgjennomføringene er nå tilgjengelige i størrelsene M12, M16, M20, M25, M32, M40, M50 og M63.

Kompakte kontrollere – Fleksible og modulære mikrokontrollere.

Micro800 serien fra Rockwell Automation egner seg godt til kompakte kontrollsystemer, og er laget for kostnadsbesparende applikasjoner. Med Ethernet/IP-kommunikasjon, får man tilgang til det fulle universet med intelligente kontrollere. 

Hvilken type merkemaskin skal jeg velge?

JFKnudtzen kan levere både enkle og avanserte merkesystemer - tilpasset alle typer merkejobber. Vi har både håndholdte og stasjonære maskiner, og alt av materiell som hører til maskinene.

Sikker deteksjon med matter og/eller trykkfølsomme klemlister

Gjennom vårt samarbeide med Rockwell Automation kan JFKnudtzen levere et godt utvalg av produkter innenfor sikker deteksjon. Vi kan blant annet levere matter som detekterer tilstedeværelsen av mennesker. I tillegg kan vi levere trykkfølsomme klemlister av gummiprofiler, som kan forhindre klemfare.

Dårlig eller feil kontaktpressing kan forårsake brann

Det er mange branner i Norge som har oppstått ved feil i elektrisk anlegg. Brannstatistikker fra DSB viser at svært mange branner med elektrisk årsak har oppstått av dårlig forbindelse i elektrisk anlegg og dermed varmegang.Dette kan være dårlige tilskrudde koplinger, dårlig kontakt i sikringsholdere, dårlig kontaktpress i kabelsko og skjøter, fuktighet, mm. Det vil lett kunne utvikles varme i slike forhold. (Kilde EVR Norge)

PROtop – Weidmüller sin siste storsatsning på strømforsyninger!

PROtop strømforsyninger er neste ledd i utviklingen. Disse nye produktene fjerner behovet for diodemoduler ved parallell kobling med «ORing MOSFET» utgangstransistorer. Utover den unike egenskapen om fjerning av diodemodul, sørger også transistor-teknologien for last-fordeling i en parallell kobling. Strømforsyningene fordeler automatisk lasten mellom seg, og på denne måten øker levetiden!

Velg riktig merkemaskin og merking - tilpasset ditt bruk

JFKnudtzen kan levere både enkle og avanserte merkesystemer - tilpasset alle typer merkejobber. Vi leverer manuell merking, håndholdte maskiner, PC-kompatible systemer, merkesystemer og kundespesifikke merker produsert av JFKnudtzen AS.

Solcelleanlegg – Oslo Rådhus

Bluetec har levert solcelleanlegg til Oslo Rådhus, og skriver selv – «Et av Norges kuleste solcelleanlegg».

Ny leverandør og utvidet produktspekter på maskinsikkerhet

Som distributør for Rockwell Automation kan JFKnudtzen nå levere et av markedets bredeste og beste sortiment innen komponenter og løsninger for maskinsikkerhet. Optimalisert maskinsikkerhet er med på å øke produktiviteten, samtidig som man beskytter menneskene som jobber der. Et pålitelig maskinsikkerhetssystem vil dessuten bidra til å redusere uønsket nedetid på maskiner og utstyr.

Rockwell Automation og JFKnudtzen har inngått samarbeide

Rockwell Automation har utnevnt JFKnudtzen som autorisert distributør for deres produkter og løsninger i Norge. Rockwell Automation er verdens største selskap som er dedikert til industriell automatisering og digital transformasjon, med flaggskipene Allen-Bradley® og FactoryTalk® InnovationSuite™ med varemerket PTC i spissen. JFKnudtzen har siden oppstarten i 1955 utviklet seg til å bli en ledende leverandør innenfor det norske elektro- og automatiseringsmarkedet.

Kundeteller fra JFKnudtzen

JFKnudtzen tar smittevern på alvor, og vi gjør det vi kan for å redusere smitte. Med Vår kundeteller gjør vi det enklere å overholde max-antall i lokaler der det kan være utfordrende å ha kontroll på besøkende.

Kabelholdere for ankerskinne, flattjern, rør og vinkeljern.

Teknologien er i stadig utvikling og de industrielle anleggene er under enorm belastning av temperatursvingninger, fuktighet, forurensning og mekanisk skade. Dette krever at man bruker produkter som tåler denne belastningen.  

Få effektiv tilgang med FrontCom® Vario service grensesnitt

Med enkel installasjon av FrontCom® Vario service-grensesnitt får du rask og sikker tilgang til styringselementene i kontrollskapet. Uten fagfolk kan du enkelt lese av produksjonsdata og utføre feilsøking, konfigurering og programmering.

WPC øker produksjonsprosessen med opptil 80%

Industrielt Ethernet

Industrielt Ethernet er den komplette løsningen for industriell dataoverføring med nettverksenheter, for sikker kommunikasjon, fra felt til kontrollnivå. Industrielt Ethernet brukes verden over, i forskjellige applikasjoner og i forskjellige bransjer.

TAURUS2 – nye sikkerhetsplugger og kontakter

TAURUS-serien har eksistert siden 2002 og er brukt millioner av ganger. JFKnudtzen kan nå levere TAURUS2-serien, en ny generasjon med sikkerhetsplugger og kontakter.

Fornybar energi er i solen som aldri før

Solceller er den energiformen som vokser raskest i Norge, og det er naturlig å vurdere solcelleanlegg i prosjektering av nye bygg. I tillegg etter-monteres det stadig solcelleanlegg i eksisterende bygningsmasse.

Nyhet hos JFKnudtzen – EvoSIGNAL

EvoSIGNAL - den raske og enkle veien til den perfekte signalløsningen!

Din samarbeidspartner på verktøy!

Med verdens ledende verktøyprodusenter i ryggen kan vi med trygghet hjelpe din bedrift med teknisk bistand, bred kunnskap og lang erfaring. Vi veileder deg til riktig valg av verktøy etter dine ønsker og behov tilpasset ditt arbeid. Vi gjør det enklere, med unike sammensetninger som er noen av nøklene til våre sterke konsepter. 

Nyheter på PUSH-IN rekkeklemmer A-serien

Med enkel tilkobling og kompakt design er A-serien fra Weidmüller fremtidens alternativ for en sikker tilkobling. Våre PUSH-IN klemmer reduserer tid, har bedret ergonomi og en økt produktivitet for kunden.

Hitachi frekvensomformere – Moderne automasjonssystemer!

JFKnudtzen lanserer frekvensomformere fra Hitachi. Produktene fra Hitachi ligger i forkant når det gjelder moderne automasjonssystemer. I tillegg har produktene veldig god holdbarhet, - som unngår at miljøet belastes mer enn nødvendig, ved å stadig erstatte komponenter eller hele systemet.

Rundstiftmateriell fra kvalitetsleverandøren PCE

Vi har et stort utvalg fra PCE (PC Electric) innen rundstiftmateriell, blant annet apparatinntak, fasevendere, plugger, skjøtekontakter, stikkontakter, kombi/schuko og container.

Industrielle IoT løsninger

Bruk data for å generere merverdi for drift og service – våre intelligente, industrielle IoT løsninger gir deg svar. Digitalisering er ikke et mål i seg selv. Anskaff, forstå og bruk data med industrielle IoT løsninger. Det som virkelig betyr noe er hva digitaliseringen faktisk gjør for deg som kunde. Vi i JFKnudtzen hjelper deg med å oppdage potensialet i IoT applikasjoner, utvikle behovsbaserte løsninger og integrere dem i eksisterende strukturer.  

Detekterbare strips for næringsmiddel og farmasi

JFKnudtzen leverer detekterbare strips, for sikre installasjoner og vedlikehold av utstyr og elektriske deler innen næringsmiddel og farmasi.

Lag egne graverte skilt

Nå kan du bestille dine graverte skilt i plast, aluminium eller rustfritt stål på vår hjemmeside. Du velger størrelse, form og tekst på skiltene direkte i vår bestillingsløsning. Med enkel bestilling, kort leveringstid og mulighet for sortering av skilt, er dette en kostnadseffektiv måte å bestille dine graverte skilt på.  

Ny serie rørkabelsko (KRFS) med ekstra smale plater (Elpress)

Elpress’ KRFS-serie er en ny serie rørkabelsko med ekstra smale plater og fås i tverrsnittsområdet 50–300 mm².   

Kundetilpasset Merking

Vår egen merkegenerator som gjør det enkelt og rimelig å bestille merker og skilt direkte fra vår hjemmeside. 

Spar tid med kundetilpassede løsninger

Bli mer effektiv med kundetilpassede løsninger. JFKnudtzen gjør det enkelt for deg, og du sparer tid! Vi tilbyr  kundetilpassede løsninger, blant annet på koblingsbokser, klemlister, merking og ledningsbearbeiding.

Nye JFK DIN-skinner

Når du monterer rekkeklemmer må du kunne stole på at tilbehøret passer. Kravene som stilles til rekkeklemmeskinner, samleskinner og støttebraketter er høye. De må overholde mange standarder og sikkerhetsforskrifter. JFKnudtzen har fått sin egen skinne med egen logo på. Dette er den samme skinnen vi har tilbydt tidligere, men nå til en bedre pris.

EMC-beskyttelse i dynamiske applikasjoner

Elektromagnetiske forstyrrelse kan forårsake varig avbrudd av elektrisk utstyr. 

PLIOSIL WS - Selvlukkende ledningsbeskyttelse

Beskytter ledning og kabler mot skader, og holder de samlet.

Forebygg smitte med tydelig merking

Covid-19 viruset er over oss og vi må alle gjøre vårt for å hindre spredning av smitten. God og tydelig merking er med på å hindre videre spredning av viruset.

Ergonomisk og nøyaktig avisoleringsverktøy - AM 25 & AM 35

  Avisoleringsverktøy er et viktig verktøy hvor det stilles høye krav til nøyaktighet for å unngå skader på isolasjon og leder ved avisolering. AM 25 og AM 35 har fått nytt design og har et ergonomisk grep.

Compact-S serien, kraftig og kompakt kontroller

Den minste, men kraftige og kompakte kontrolleren fra B&R er endelig tilgjengelig.

Jobb smartere og mer kostnadseffektivt med våre bestillingsløsninger

Visste du at vi tilbyr bestillingsløsninger som vil gjøre hverdagen din enklere og mer kostnadseffektiv?  

Enklere med neste generasjon C-Klemmer fra Elpress

Hver fjerde brann oppstår pga. for dårlig tilkobling - Unngå brann ved bruk av riktig tilkobling. System Elpress består av kontakthylser og verktøy som er tilpasset og testet sammen for å gi best mulig tilkobling. Dette for at du som bruker føler deg trygg når vårt system benyttes, samt at en sikker tilkobling oppnås ved riktig bruk av våre produkter.

Skalerbar og robust industri PC

Automation PC 3100 har en optimalisert ytelse. Den kombinerer fordelene av et kompakt system med ytelsen til de nyeste Core i-serien prosessorer. I tillegg tilbyr de også økt fleksibilitet. Opptil to grensesnittkort kan legges til for flere alternativer. Denne kan også leveres som en Panel-PC.

EvoSIGNAL - den raske og enkle veien til den perfekte signal løsningen!

Werma har utviklet et nytt signallampe-konsept som gjør det betydelig enklere å finne frem til den beste signalløsningen. Konseptet har fått navnet EvoSIGNAL.

2-LOCK™ Strips – Først ute med doble metalltenner

Det innovative låsesystemet med innstøpte tenner i rustfritt stål (patentert) gir mer overlegen mekanisk ytelse enn noen andre strips på markedet.   

Fra sensor til sky med OPC UA

OPC UA har som oppgave å levere data fra en enhet til en annen enhet på en uniform måte. Den beskriver gjennom en informasjonsmodell, hvordan data blir tilgjengelig fra enheten. OPC UA har også integrert sikkerhets-mekanismer for dataoverføring. Dette sørger for at dine data blir kryptert, og sendt sikkert gjennom internett. Dermed er man uavhengig av VPN eller andre teknologier for datasikkerhet.

Elektronisk last-monitorering med IO-Link

En stadig mer krevende industri krever pålitelige og høyt funksjonelle 24V DC løsninger. Med den nye topGUARD serien fra Weidmüller kombinerer man fleksibilitet og en helt ny funksjonalitet med IO-Link. topGUARD er den eneste lastmonitorering for 24VDC som kombinerer full fleksibilitet sammen med IO-Link kommunikasjon.

Smart og effektiv tilkobling for fremtidens bygg

Automasjon og økende datamengder blir en stadig viktigere bestanddel for nye bygninger. Enkle, kompakte og oversiktlige datatilkoblinger er derfor helt essensielt for en god tilkobling.

Kraft og funksjonalitet i Push-In klemmer

Økt krav til sikker og rask tilkobling gjør at Push-In klemmer er en foretrukket tilkobling. Vår Push-In teknologi sikrer en vibrasjonssikker og gasstett forbindelse, og egner seg for alle typer industrier og applikasjoner. Både fleksible og helkjerne  ledere, med og uten endehylser kan benyttes. Vi kan dermed tilby markedets bredeste utvalg Push-In for alle type ledere.

PCE - vår nye leverandør på rundstiftmateriell

JFKnudtzen har siden 1. januar samarbeidet med kvalitets-leverandøren PCE på rundtstift-materiell. PCE har et bredt spekter av produkter innen rundstift-materiell, Schuko kontakter/støpsler og disitribusjons-kapslinger. Det brede spekteret dekker bransjer innen forsvarsindustri, maritimt og underholdnings-bransjen. 

Komplett leverandør på kapslinger

JFKnudtzen har en av landets mest komplette tilbud på kapslinger og skap. Vi har et omfattende sortiment, som dekker de fleste størrelser og materialer, og vi kan vi tilby skap og kapslinger til hele industrien.

Bedre service til våre kunder

Vi utvider vår kompetanse for å gi enda bedre service til våre kunder. JFKnudtzen sin kundesupport skal være det naturlige kontaktpunktet for våre kunder, og vi jobber kontinuerlig med å gi god og raskest mulig service, som skal ivareta deg som kunde på best mulig vis.

Bring - Ny transportleverandør

Vi kan med glede informere om at Bring fra 1. april 2019 tar over som vår transportør på alt av gods ut mot våre kunder. Vi takker PostNord for samarbeidet, og ser frem til å samarbeide med den største transportøren i Norge. 

Lansering av www.kandumerkedet.no

I dag, 1. april lanserte vi vår nye merkeside www.kandumerkedet.no, som veileder deg til å finne riktig merking, i tillegg til å henvise deg til gjeldende lover/forskrifter og normer/standarder som gjelder innen merking. Denne merkesiden henvender seg til følgende bransjer: Drift/vedlikehold, E-verk, Elektro, Industri/produksjon, Sikkerhet og VVS.

Trygt i bilen når det tordner?

Faradays bur er per definisjon et volum som har en elektrisk ledende avgrenset overflate. Esker av metall er et faradaisk bur. Siden overflaten er elektrisk ledende kan det ikke oppstå elektriske potensialforskjeller mellom stedene på overflaten. Av den grunn vil det ikke eksistere elektriske felter med opprinnelse utenfra, inni volumet.

Universalprodukter til A-serien

Økt krav til effektivitet er påkrevd i en installasjon, som et resultat av økt kompetanse og redusert tidsbruk ved tilkobling. Med den innovative og tidsbesparende PUSH IN tilkoblingen fra Weidmüller kan vi tilby tilkoblinger der man reduserer tid på tilkobling, samtidig som man har en sikker tilkobling. 

Ampere, - hva er det?

Andrè-Marie Ampère, født i 1775, var en fransk fysiker og matematiker. Han er kjent for å sette opp en definisjon for å måle elektrisk strøm, og laget et instrument for å måle dette. Antall Ampere angir ladningstransporten pr. sekund i en krets.

Universalt målerelè. En enhet - mange funksjoner

MK9300N/MH9300N er betegnelsen på de nye multifunksjons målerelèene fra Dold. Relèene er programmerbare og gir høyeste grad av fleksibilitet mht. strøm og spenningsovervåking.

Var likestrøm fra Edison eller vekselstrøm med Tesla best?

Da glødelampen gjorde sitt inntog i befolkningen rundt 1880 ble de drevet med vekselstrøm eller likestrøm. Thomas Edison lanserte et distribusjons-system med likestrøm og lave spenninger. Det blir fortalt at vekselstrøm med høyspenninger førte til flere ulykker og død.

Unngå ulykker eller død med riktig merke- og sikkerhetsprodukter

Ikke bare er lover og regler klare på at ansatte skal ha en trygg og risikofri arbeidsplass, men vel så viktig er det for arbeidsgiver å ta vare på sine ansatte og ikke utsette de for unødvendig fare. JFKnudtzen leverer en rekke sikkerhets-produkter som kan hjelpe deg å ta vare på dine verdifulle ansatte.

Tesla - ikke bil, men vekselstrøm

I dag blir Tesla ofte synonymt med elektriske biler, - Amerikansk kvalitet og luksusbiler. Det riktige er at Nikola Tesla er mannen som gjorde det mulig å bruke elektrisitet slik vi kjenner til det i dag.

Smart energi - Komplett løsning for måling og energianalyse

JFKnudtzen tilbyr skalerbar og helhetlig løsning for energi-overvåking. Åpne grensesnitt og modulær oppbygging gjør at vi møter kundebehov på alle nivå, og gir stor grad av valgfrihet med hensyn til omfang av løsningen. 

PC Electric - ny leverandør på rundstiftmateriell

JFKnudtzen starter opp samarbeide med PCE. PCE er en kvalitets-leverandør og markedsleder på rundstiftmateriell fra St. Martin i Østerrike. JFKnudtzen vil selge og lagerføre produktene i Norge. Om kort tid vil du finne mer informasjon om produktene på vår hjemmeside.

Sikker, pålitelig beskyttelse av maskiner og mennesker

SAFEMASTER W trådløs sikkerhet. Fra vår leverandør av spesialrelèer Dold & Söhne GmbH, kommer det spennende nyheter innen trådløse sikkerhetssystemer. Det nyeste innen radio-kommunikasjon sørger for at man får en sikker, pålitelig beskyttelse av maskiner og mennesker.

Kompakte, høy-ytelse kontrollere

Nyhet fra B&R er «Compact-S» kontrollere. Dette er en ny serie med kompakte høy-ytelse kontrollere. Til tross for meget små byggemål, tilbyr kontrollerne samme funksjonalitet som storebrødrene i X20-serien.

Vi har rigget oss for fremtiden

JFKnudtzen skal være en moderne og fremtidsrettet aktør i markedet og vi er allerede i en stor endringsprosess, for å være mer tilgjengelig for våre kunder.

Ny IT plattform gjør det enklere for deg som kunde

JFKnudtzen skal til enhver tid være kundeorientert og relevant. Vi skal betjene våre kunder raskere, med nok og riktig informasjon, - og dette har vi et sterkt fokus på. 

Vi skal hjelpe deg til å kunne merke det!

Vi hjelper deg til å finne riktig merking. Det er en jungel av merking der ute, være seg kvalitet, motstandsdyktighet, festeevne, materiale, holdbarhet, farger og størrelser. 

Produkter som gir høy immunitet for den elektriske installasjonen

EMC (elektromagnetisk kompatibilitet) er et sentralt krav ved design, drift, vedlikehold av en elektrisk installasjon. Vi skiller videre på EMC under immunitet og emisjon. Generelt kan vi si at høy grad av elektromagnetisk kompatibilitet vil si høy immunitet og lav emisjon. Vi kan tilby produkter som gir høy immunitet for den elektriske installasjonen.

Hygienisk designkabelnippel, enkel rengjøring

Disse hygieniske kabelniplene er laget av rustfritt stål (EN 1.4404 / AISI 316L), og er uten hjørner og kanter. Overflate-ruheten er mindre enn Ra 0,8 µm. Dette fører til en meget enkel rengjøring og unngår at bakterier og mikroorganismer fester seg.

Kapslinger for bruk i korrosive og tøffe miljøer, også EX

Klippon POK fra Weidmüller, glassfiberforsterkere polyesterkapslinger, som er idèelle for bruk i korrosive miljøer med høye krav til IP grad. Kapslingene leveres for generell industri (RAL 7001) og for bruk i ex-områder (RAL 9011). Kapslingene kan leveres tomme eller bestykket med rekkeklemmer og nipler, for både i Ex og standard utførelse.

Et bredt utvalg applikasjons-produkter til A-serien

En rekke applikasjoner krever sine dedikerte løsninger. Dedikerte løsninger som gir kunden en økt merverdi i form av redusert plass, tid og bedret funksjonalitet. Vi kaller dette applikasjonsprodukter og disse er nøkkelprodukter for fremtidens løsninger. 

Brady - Et komplett og fleksibelt merkesystem

Våre stasjonære maskiner egner seg best for større merkejobber men ofte trenger man en mindre maskin for supplering på anlegget.

AutoCad – Integrasjon merkesystemer

Som standard har våre større merkesystemer integrasjon mot AutoCAD og det er dermed mulig å benytte ditt eksisterende CAD tegningsmateriale.  Ved import av CAD til M-Print Pro eller LabelMark software konverteres merking direkte til utskriftsbare filer.   

Enklere planlegging med Weidmüller Configurator

Forberdring i hvert ledd er nøkkelordet med Weidmüllers programvare Weidmüller Configurator (WMC). Weidmüller imøteser kundens krav om en effektiv og enkel programvare for planlegging og konfigurasjon av klemlister.

MaxGuard elektroniske sikringer gir betydelige besparelser i tid, plass og kostnader

Weidmüllerfunnet er unike i å ha laget et komplett 24V DC distribusjonssystem, ved å kombinere maxGUARD elektroniske sikringer med distribusjons-rekkeklemmer. Systemet er modulært og gir kunden stor grad av fleksibilitet med hensyn til antall og type enheter, og gir absolutt ingen ubenyttede kanaler.

Innovative løsninger på veggskap og gulvskap

Vi satser på skap og har vegg- og gulvskap på lager. Vi ordner også kundetilpasninger. Kvalitet - Innovativt - Fleksibelt - Lagerført

Spennende fremtid med OPC UA

OPC ble introdusert i 1996, som spesifikasjon for industriell datautveksling for en fabrikk eller en prosess. OPC står for «OLE for Process control» Denne skulle være plattform uavhengig, og åpen for alle og implementere. OPC Foundation ble etablert for å vedlikeholde standardene.

Rask tilkobling på solcelleapplikasjoner uten verktøy

Rask konnektering uten verktøy. Kontakten er den raskeste, enkleste og sikreste måten å gjøre tilkoblinger på solcelleapplikasjoner - tilkobling tar tilnærmet ingen tid. Bestill gratis prøve av vår innovative PV-stick. Dens unike plugg-in kontakt benytter gjennomtestet PUSH IN teknologi. 

Biologiske, nedbrytbare og kompostbare strips

Biologisk, nedbrytbart og komposterbart materiale brytes ned av mikroorganismer, fuktighet og andre atmosfæriske forhold. Nedbrytningen fører til produksjon av CO2, H2O, metan, biomasse og mineralsalter. Dette avhengig av miljøforholdene for prosessen.  

JFKnudtzen lanserer app – JFKnudtzen bestilling

Vi lanserer app for enda enklere håndtering av bestillinger. Har du allerede pålogging til vår nettbutikk, kan du nå også benytte vår app til bestilling av varer. Du kan laste ned appen via Google Play og App store. Ta kontakt på [email protected] for brukernavn/passord og evt øvrig informasjon.

A-serien, - vår nyeste rekkeklemme serie for morgendagen

Effektivitet og sikkerhet i en hver tilkobling. I over 60 år har JFKnudtzen AS sikret kritiske tilkoblinger for den norske industrien og vi fortsetter vår suksess med den nye A-serien fra Weidmüller. Den innovative Push-In teknologien reduserer tilkoblingstiden samtidig som man har en sikker og gasstett forbindelse.

KTB MH Syrefaste kapslinger fra Weidmüller

Klippon® syrefaste kapslinger SS316 fra Weidmüller til høyeste grad av beskyttelse for applikasjoner og løsninger. Våre syrefaste kapslinger er kjent for komprissløs kvalitet over hele verden for alle typer industrier i alle typer miljøer.

Aluminiumens kapslinger i standard eller kundetilpasset

Kapslingen er i aluminum-diecast utførelse og har et stort bruksområde med hele 29 forskjellige størrelser. aluCASE serien har et unikt design der skruene for lokk og feste av selve kapslingen skjules med et plastlokk som gjør at disse kapslingene kan monteres og demonteres uten å måtte åpne lokket på kapslingen.

Universal DC signalomformer til et bredt utvalg applikasjoner

ACT20P PRO DCDC II er en av markedets mest prosess-pålitelige og nøyaktige signalomformer med 3-veis isolasjon mellom inngang/utgang/ forsyningsspenning og relé.

U-Link fjernovervåkning via SKY-tjeneste

Effektiv og sikker fjerndiagnostikk forenkler planlegging av forebyggende vedlikehold på maskinparken. Løsninger for fjernovervåkning av maskiner og fabrikker, kan med strenge krav til funksjonell og sikker kommunikasjon, fort bli komplekse og tidkrevende, og for mange blir terskelen for å implementere slike løsninger for stor.

Dymo XTL 300/500 - Merkemaskin for enkel og effektiv industrimerking

Merkemaskinene DYMO® XTL™ 300 og XTL™ 500 er testet i praksis, og er fullpakket med funksjoner. De gir enkel og effektiv industrimerking som er fri for frustrasjoner. XTL-merkemaskinene har innebygget egenskaper fra dagens teknologi, noe som gir dem en enestående brukervennlighet. 

Kvalitet i pressing av en kabelsko. Viktig å velge riktig kabelsko og pressverktøy!

Mangel på kunnskap kan medføre store konsekvenser, verstefall kan det koste bedriften dyrt. Det er overraskende mange i dag som bruker forskjelig utstyr når de presser kabelsko. Hver dag brukes det forskjellige pressverktøy til tilfel- dige typer kabelsko, dette svekker kontaktflaten og kan skape varmegang! 

Et av Norges største utvalg på distribusjonsblokker!

I 2016 lanserte vi den nye serien PDB+ som har blitt godt mottatt av våre kunder. Nå har vi lagt til flere nye distribusjonsblokker, som gjør utvalget til et av Norges største.

PDB+ Cu/Al distribusjonblokker

Ny serie Cu/Al distribusjonsblokker.

Enklere og mer kostnadseffektiv hull-lokking i skap

Unik sammensetting gjør det enklere og mer kostnadseffektivt for din bedrift å lokke hull i skap. Bruk håndholdt batteri-hydraulisk lokkeverktøy fra Milwaukee sammen med ALFRA FormCut™ lokkere.

LockOut TagOut redder liv

Det har vært en urovekkende økning av arbeidsulykker de siste 5 årene. Myndighetene jobber med forbyggende tiltak og ber aktører tenke sikkerhet fremfor pris. LockOut TagOut hjelper deg å finne en potensiell fare og forhindre ulykker. Ved ulykker, invaliditet eller i verste fall død, så er det du som arbeidsgiver som står ansvarlig!

HMI – Kostnadseffektive PLS systemer

Vi har gleden av å introdusere en rekke nye produkter innenfor kontroll og visualisering (HMI). Produktene fra IDEC holder høy kvalitet og gir høy ytelse til en meget attraktiv pris. Vi introduserer flere nye serier som dekker mange bruksområder innen enklere kontroll- og maskinstyring.  

Trenger du sertifiserte Ex kapslinger i morgen? Vi gjør det enklere!

Som i et ledd i vår utvidede portefølje tilbyr vi lagerførte ex-kapslinger for våre kunder som trenger kapslinger i sine installasjoner. Vi kan tilby glassfiberforsterkede polyesterkapslinger (GRP) og i syrefast stål (316L).

Produkter til tunneller kan hindre ulykker og dødsfall

Da Granfosstunnellen i Oslo ble gjenåpnet i juli 2017, var det med mange nye, smarte elektro-løsninger som styrker sikkerheten. For en av landets ledende tavlebyggere var det avgjørende at materiell som skulle installeres i tavler hadde god kvalitet og enkelt å bruke.

Unngå varme arbeider

Vurder alltid om arbeidet kan utføres som kaldt arbeid. Alt arbeid hvor det benyttes åpen ild, oppvarming eller utstyr som lager gnister går inn under kategorien varme arbeider. Den som skal utføre varme arbeider på gitt arbeidsplass skal ha gjennomgått og bestått godkjent kurs.