×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Koblingsteknikk

Smart og effektiv tilkobling for fremtidens bygg

Automasjon og økende datamengder blir en stadig viktigere bestanddel for nye bygninger. Enkle, kompakte og oversiktlige datatilkoblinger er derfor helt essensielt for en god tilkobling.

Nye JFK DIN-skinner

Når du monterer rekkeklemmer må du kunne stole på at tilbehøret passer. Kravene som stilles til rekkeklemmeskinner, samleskinner og støttebraketter er høye. De må overholde mange standarder og sikkerhetsforskrifter. JFKnudtzen har fått sin egen skinne med egen logo på. Dette er den samme skinnen vi har tilbydt tidligere, men nå til en bedre pris.

Enklere planlegging med Weidmüller Configurator

Forberdring i hvert ledd er nøkkelordet med Weidmüllers programvare Weidmüller Configurator (WMC). Weidmüller imøteser kundens krav om en effektiv og enkel programvare for planlegging og konfigurasjon av klemlister.

PC Electric - ny leverandør på rundstiftmateriell

JFKnudtzen starter opp samarbeide med PCE. PCE er en kvalitets-leverandør og markedsleder på rundstiftmateriell fra St. Martin i Østerrike. JFKnudtzen vil selge og lagerføre produktene i Norge. Om kort tid vil du finne mer informasjon om produktene på vår hjemmeside.

Et bredt utvalg applikasjons-produkter til A-serien

En rekke applikasjoner krever sine dedikerte løsninger. Dedikerte løsninger som gir kunden en økt merverdi i form av redusert plass, tid og bedret funksjonalitet. Vi kaller dette applikasjonsprodukter og disse er nøkkelprodukter for fremtidens løsninger. 

Universalprodukter til A-serien

Økt krav til effektivitet er påkrevd i en installasjon, som et resultat av økt kompetanse og redusert tidsbruk ved tilkobling. Med den innovative og tidsbesparende PUSH IN tilkoblingen fra Weidmüller kan vi tilby tilkoblinger der man reduserer tid på tilkobling, samtidig som man har en sikker tilkobling. 

PCE - vår nye leverandør på rundstiftmateriell

JFKnudtzen har siden 1. januar samarbeidet med kvalitets-leverandøren PCE på rundtstift-materiell. PCE har et bredt spekter av produkter innen rundstift-materiell, Schuko kontakter/støpsler og disitribusjons-kapslinger. Det brede spekteret dekker bransjer innen forsvarsindustri, maritimt og underholdnings-bransjen. 

Kraft og funksjonalitet i Push-In klemmer

Økt krav til sikker og rask tilkobling gjør at Push-In klemmer er en foretrukket tilkobling. Vår Push-In teknologi sikrer en vibrasjonssikker og gasstett forbindelse, og egner seg for alle typer industrier og applikasjoner. Både fleksible og helkjerne  ledere, med og uten endehylser kan benyttes. Vi kan dermed tilby markedets bredeste utvalg Push-In for alle type ledere.

PDB+ Cu/Al distribusjonblokker

Ny serie Cu/Al distribusjonsblokker.

Et av Norges største utvalg på distribusjonsblokker!

I 2016 lanserte vi den nye serien PDB+ som har blitt godt mottatt av våre kunder. Nå har vi lagt til flere nye distribusjonsblokker, som gjør utvalget til et av Norges største.

A-serien, - vår nyeste rekkeklemme serie for morgendagen

Effektivitet og sikkerhet i en hver tilkobling. I over 60 år har JFKnudtzen AS sikret kritiske tilkoblinger for den norske industrien og vi fortsetter vår suksess med den nye A-serien fra Weidmüller. Den innovative Push-In teknologien reduserer tilkoblingstiden samtidig som man har en sikker og gasstett forbindelse.