×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Industriautomasjon

Vibrasjonsovervåkning, du er i forkant og sparer tid og penger

Ved å analysere vibrasjonene på en maskin kan vi få verdifull informasjon om tilstanden til maskinen og få alarmer dersom noe ikke er som det burde være. 

Fast Delivery Service

Få gratis rekkeklemmelist på din første «Fast Delivery Service» ordre!

Produkter til tunneller kan hindre ulykker og dødsfall

Da Granfosstunnellen i Oslo ble gjenåpnet i juli 2017, var det med mange nye, smarte elektro-løsninger som styrker sikkerheten. For en av landets ledende tavlebyggere var det avgjørende at materiell som skulle installeres i tavler hadde god kvalitet og enkelt å bruke.

Vibrasjonsovervåkning forhindrer store skader eller ulykker

Sensorene gir et anlegg permanent og kontinuerlig overvåking av maskinen på en enkel måte. Ved å analysere vibrasjonene på en maskin kan vi få verdifull informasjon om tilstanden til maskinen og få alarmer dersom noe ikke er som det burde være.

Rask fotovoltaisk tilkobling uten verktøy

Rask konnektering uten verktøy. Kontakten er den raskeste, enkleste og sikreste måten å gjøre fotovoltaiske tilkoblinger på - tilkobling tar tilnærmet ingen tid. Bestill gratis prøve av vår innovative PV-stick. Dens unike plugg-in kontakt benytter gjennomtestet PUSH IN teknologi. 

Spennende fremtid med OPC UA

OPC ble introdusert i 1996, som spesifikasjon for industriell datautveksling for en fabrikk eller en prosess. OPC står for «OLE for Process control» Denne skulle være plattform uavhengig, og åpen for alle og implementere. OPC Foundation ble etablert for å vedlikeholde standardene.

Sensorer for trykk opptil 500 bar

ifm electronic har utviklet nye og ekstremt robuste posisjonssensorer serie MFH, for hydrauliske sylindere. Sensorene tåler trykk på opptil 500 bar i front takket være solid metallfront.

Trenger du sensorer til skipsautomasjon?

Vi har samlet alle sensorer som passer til ulike applikasjoner på skip i en enkel brosjyre. Ta kontakt med oss for mer informasjon og evt. DNV GL sertifikater. Skal du overvåke eller måle blant annet vibrasjoner, trykk, strømning ventilposisjon, nivå, oljekvalitet og kanskje koble dette sammen med hjelp av IO-link ?

Elektronisk last-monitorering med IO-Link

En stadig mer krevende industri krever pålitelige og høyt funksjonelle 24V DC løsninger. Med den nye topGUARD serien fra Weidmüller kombinerer man fleksibilitet og en helt ny funksjonalitet med IO-Link. topGUARD er den eneste lastmonitorering for 24VDC som kombinerer full fleksibilitet sammen med IO-Link kommunikasjon.

Fra sensor til sky med OPC UA

OPC UA har som oppgave å levere data fra en enhet til en annen enhet på en uniform måte. Den beskriver gjennom en informasjonsmodell, hvordan data blir tilgjengelig fra enheten. OPC UA har også integrert sikkerhets-mekanismer for dataoverføring. Dette sørger for at dine data blir kryptert, og sendt sikkert gjennom internett. Dermed er man uavhengig av VPN eller andre teknologier for datasikkerhet.

Compact-S serien, kraftig og kompakt kontroller

Den minste, men kraftige og kompakte kontrolleren fra B&R er endelig tilgjengelig.

Ny serie IP67 felt-moduler av IO-Link mastere for Profinet og Ethernet/IP

IO-Link er i vinden som aldri før og vi ser en betydelig utvikling av nye produkter som er laget for IO-Link komponenter. Ifm electronic har utviklet en ny serie IP67 felt-moduler av IO-Link mastere for Profinet og Ethernet/IP. De nye IO-Link masterne har 4 eller 8 IO-Link porter med full V1.1 funksjonalitet.

Temperaturtransmittere med IO-Link

Den nye serien TA2 temperaturtransmittere med IO-Link fra ifm electronic er en nyutviklet serie for industrielle applikasjoner. Svært kompakte, fysiske mål gir et plassbesparende design som gjør det enkelt å montere sensorene selv der hvor plassen er begrenset.

Presis sensor for måling av vinkel og vibrasjon

De robuste sensorene i JN-serien kan måle vinkel og vibrasjoner svært presist. For deteksjon av vinkel gir sensoren høy nøyaktighet i hele måleområdet over 2-akser opptil 360°. Dette gir mange bruksområder, som blant annet mobilkraner, løftebord etc.

Kompakte, høy-ytelse kontrollere

Nyhet fra B&R er «Compact-S» kontrollere. Dette er en ny serie med kompakte høy-ytelse kontrollere. Til tross for meget små byggemål, tilbyr kontrollerne samme funksjonalitet som storebrødrene i X20-serien.

Sikker, pålitelig beskyttelse av maskiner og mennesker

SAFEMASTER W trådløs sikkerhet. Fra vår leverandør av spesialrelèer Dold & Söhne GmbH, kommer det spennende nyheter innen trådløse sikkerhetssystemer. Det nyeste innen radio-kommunikasjon sørger for at man får en sikker, pålitelig beskyttelse av maskiner og mennesker.

Universalt målerelè. En enhet - mange funksjoner

MK9300N/MH9300N er betegnelsen på de nye multifunksjons målerelèene fra Dold. Relèene er programmerbare og gir høyeste grad av fleksibilitet mht. strøm og spenningsovervåking.

Ny smart ventil sensor gir et nytt nivå av muligheter

Tilbakemeldingssystem for ventiler med diagnostikk. Den nye smart ventil sensoren MVQ101 for ventil-posisjonering gir et helt nytt nivå av muligheter når det gjelder posisjonsmåling og diagnostikk, sammenlignet med tradisjonelle løsninger.

Ny O6 laser med høy presisjon

O6 serien fotoceller er utvidet til også å inkludere lasersensorer i det samme kompakte huset som resten av denne populære serien.

Nye pucker for deteksjon av ventil-posisjon

Det populære konseptet med induktive «dobbel sensorer» og pucker for posisjons-indikering har fått et re-design og fremstår nå som mer fleksibelt, raskere og enda tydeligere indikasjon.

Stort utvalg RFID antenner med IO-Link

JFKnudtzen tilbyr et stort utvalg RFID antenner med IO-Link. Takket være enkel integrasjon av IO-Link er de nye RFID antennene velegnet for et stort antall applikasjoner. Antennene er perfekte til blant annet applikasjoner innen intern transport og conveyor-systemer, og gir sikker identifikasjon av hengere, traller mm.

Skalerbar og robust industri PC

Automation PC 3100 har en optimalisert ytelse. Den kombinerer fordelene av et kompakt system med ytelsen til de nyeste Core i-serien prosessorer. I tillegg tilbyr de også økt fleksibilitet. Opptil to grensesnittkort kan legges til for flere alternativer. Denne kan også leveres som en Panel-PC.

Nøyaktig in-line kvalitetskontroll med laser

Den nye OPD100 laser profileren fra ifm electronic er en ny og meget enkel måte å gjøre kvalitetskontroll på maskinering og montasje av deler.

Robust IO-Link master

IO-Link er i vinden som aldri før og vi ser en betydelig utvikling av nye produkter som er laget for IO-Link komponenter. Les mer om vår robuste IO-Link master.

Tilbud på U-control

Den optimale automasjonsløsningen – kraftig og modulær.

Vibrasjonssensor med IO-Link

Vibrasjonssensorene i VVB-serien fra ifm electronic er en sanntids vibrasjonssensor spesielt utviklet for å overvåke industrimaskiner under vanskelige driftsforhold. VVB-sensoren kan oppdage og varsle om problemer før de påvirker produksjonsprosessen. 

Kapasitiv giver med innstillingshjelp

Kapasitive sensorer fra ifm electronic med en unik «visualisering» som gjør innstilling av optimalt settpunk særdeles enkelt.

M12 plugger for næringsmiddelindustrien

Noen ganger er det hensiktsmessig å bruke løse M12 pluggkontakter på sensorkabel fra trommel. Fra ifm electronic har vi nå en ny serie løse M12 pluggkontakter spesialtilpasset næringsmiddelindustrien.

HMI – Kostnadseffektive PLS systemer

Vi har gleden av å introdusere en rekke nye produkter innenfor kontroll og visualisering (HMI). Produktene fra IDEC holder høy kvalitet og gir høy ytelse til en meget attraktiv pris. Vi introduserer flere nye serier som dekker mange bruksområder innen enklere kontroll- og maskinstyring.  

IO-Link, enhetlig grensesnitt mot sensorer og aktuatorer

Vi kan tilby en av markedets største porteføljer av sensorer med IO-Link innenfor de aller fleste deteksjons-områder, enten det er enklere posisjonsgivere eller mer avanserte prosess-sensorer.

Skalerbare og robuste industri PC`er (APC900 & APC2100)

Kravene fra forbrukerne setter store krav til leverandørenes evne til å omstille seg rundt, i et marked med hurtig tempo. Vår løsning, med B&R i ryggen, for industriell databehandling er APC900 og APC2100. Disse seriene kan du få som både industri PC og/eller som panel PC.

U-Link fjernovervåkning via SKY-tjeneste

Effektiv og sikker fjerndiagnostikk forenkler planlegging av forebyggende vedlikehold på maskinparken. Løsninger for fjernovervåkning av maskiner og fabrikker, kan med strenge krav til funksjonell og sikker kommunikasjon, fort bli komplekse og tidkrevende, og for mange blir terskelen for å implementere slike løsninger for stor.

Universal DC signalomformer til et bredt utvalg applikasjoner

ACT20P PRO DCDC II er en av markedets mest prosess-pålitelige og nøyaktige signalomformer med 3-veis isolasjon mellom inngang/utgang/ forsyningsspenning og relé.

Sikkert automasjonssystem inkludert PLS og AS-i gateway

Med de nye AC4 fail-safe AS-i kontrollerne fra ifm electronic åpner det seg helt nye muligheter innenfor sikkerhet i kombinasjon med AS-i. I tillegg til å være en gateway mellom AS-i og industrielt Ethernet som Profinet eller Ethernet/IP inneholder kontrollerne også en fail-safe PLS.

Dimensjonering av esker med 3D sensorer

Med 3D sensorene fra ifm electronic kan man på en svært enkel måte måle volumet av rektangulære esker på et transportbånd. Sensorene har høy oppløsning og bygger på et «time-of-flight» måle-prinsipp med infrarødt lys.

Sensorer tilpasset IO-link

Fra sensorprodusenter og leverandører av styre-systemer ser vi i økende grad at nytt utstyr kommer med IO-Link. Men hva er nå dette for noe? Kort fortalt er IO-Link noe som ble utviklet for å ha et enhetlig grensesnitt mot sensorer og aktuatorer, uavhengig av om det var en digital eller analog sensor, eller om det var en inngang eller utgang.

MaxGuard elektroniske sikringer gir betydelige besparelser i tid, plass og kostnader

Weidmüllerfunnet er unike i å ha laget et komplett 24V DC distribusjonssystem, ved å kombinere maxGUARD elektroniske sikringer med distribusjons-rekkeklemmer. Systemet er modulært og gir kunden stor grad av fleksibilitet med hensyn til antall og type enheter, og gir absolutt ingen ubenyttede kanaler.

EvoSIGNAL - den raske og enkle veien til den perfekte signal løsningen!

Werma har utviklet et nytt signallampe-konsept som gjør det betydelig enklere å finne frem til den beste signalløsningen. Konseptet har fått navnet EvoSIGNAL.