×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Annet

Besøk oss på OTD i Bergen

JFKnudtzen er på plass på OTD i Bergen 17-18. oktober. Kom gjerne innom oss på stand B2210 for å se vårt brede spekter av produkter til olje og gass bransjen. 

Effektiv og enklere hverdag med logistikkløsninger

JFKnudtzen har implementert i ny IT plattform for å kunne stå bedre rustet til fremtidens kunde- og leverandørkrav. Vi har fokus på logistikkløsninger for å gjøre hverdagen enklere og mer effektiv, både for deg som kunde og for oss i JFKnudtzen.  

JFK Info blir digital

Vårt kundemagasin blir fra neste utgave digital. Neste utgave som er fylt med nyheter og interessante artikler kommer ut i slutten av mai. Trykk HER for å melde deg på utsendelse av vår digitale JFK Info.

Besøk oss på Nor-Shipping

JFKnudtzen deltar på Nor-Shipping sammen med Weidmüller. Besøk oss på stand D01-53 og bli oppdatert på våre nyheter innen skipsindustri. Kontakt oss HER for å få tilsendt inngangsbillett.

Kjære kunder og samarbeidspartnere!

Selv om denne våren var ekstraordinær på mange måter for de fleste av oss, er vi glade for at du har vist oss tillit og vil fortsette samarbeidet med oss i tiden fremover. 

Ny IT plattform gjør det enklere for deg som kunde

JFKnudtzen skal til enhver tid være kundeorientert og relevant. Vi skal betjene våre kunder raskere, med nok og riktig informasjon, - og dette har vi et sterkt fokus på. 

Vi i JFKnudtzen ønsker deg God Jul & Godt Nytt År!

Vi har det siste halve året vært inne i en spennende periode. Vi har implementert nytt ERP-system fra lager, salg, innkjøp og økonomi.

Bring - Ny transportleverandør

Vi kan med glede informere om at Bring fra 1. april 2019 tar over som vår transportør på alt av gods ut mot våre kunder. Vi takker PostNord for samarbeidet, og ser frem til å samarbeide med den største transportøren i Norge. 

Vi har rigget oss for fremtiden

JFKnudtzen skal være en moderne og fremtidsrettet aktør i markedet og vi er allerede i en stor endringsprosess, for å være mer tilgjengelig for våre kunder.

Tesla - ikke bil, men vekselstrøm

I dag blir Tesla ofte synonymt med elektriske biler, - Amerikansk kvalitet og luksusbiler. Det riktige er at Nikola Tesla er mannen som gjorde det mulig å bruke elektrisitet slik vi kjenner til det i dag.

Var likestrøm fra Edison eller vekselstrøm med Tesla best?

Da glødelampen gjorde sitt inntog i befolkningen rundt 1880 ble de drevet med vekselstrøm eller likestrøm. Thomas Edison lanserte et distribusjons-system med likestrøm og lave spenninger. Det blir fortalt at vekselstrøm med høyspenninger førte til flere ulykker og død.

Ampere, - hva er det?

Andrè-Marie Ampère, født i 1775, var en fransk fysiker og matematiker. Han er kjent for å sette opp en definisjon for å måle elektrisk strøm, og laget et instrument for å måle dette. Antall Ampere angir ladningstransporten pr. sekund i en krets.

Trygt i bilen når det tordner?

Faradays bur er per definisjon et volum som har en elektrisk ledende avgrenset overflate. Esker av metall er et faradaisk bur. Siden overflaten er elektrisk ledende kan det ikke oppstå elektriske potensialforskjeller mellom stedene på overflaten. Av den grunn vil det ikke eksistere elektriske felter med opprinnelse utenfra, inni volumet.

JFK Info 1-2019

Velkommen til vår første digitale JFK Info. Vi i JFKnudtzen er på god vei til å bli mer digitale fordi vi ønsker å være tilstede i de kanalene kundene våre er. Vi håper du tar godt imot vår første digitale JFK Info, og at du finner innholdet interessant!

Spar tid med våre PREfabrikerte løsninger

JFKnudtzen utvider tilbudet på prefabrikering av koblingsbokser, klemlister, merking og ledningsbearbeiding. Hvorfor benytter mange av våre kunder seg av dette tilbudet? Fordi det er enkelt og sparer deg for tid!

Spar tid med PREfabrikerte løsninger

Bli mer effektiv med kundetilpassede løsninger. JFKnudtzen utvider tilbudet på kundetilpassede koblingsbokser, klemlister, merking og ledningsbearbeiding.

Bedre service til våre kunder

Vi utvider vår kompetanse for å gi enda bedre service til våre kunder. JFKnudtzen sin kundesupport skal være det naturlige kontaktpunktet for våre kunder, og vi jobber kontinuerlig med å gi god og raskest mulig service, som skal ivareta deg som kunde på best mulig vis.

JFKnudtzen lanserer app – JFKnudtzen bestilling

Vi lanserer app for enda enklere håndtering av bestillinger. Har du allerede pålogging til vår nettbutikk, kan du nå også benytte vår app til bestilling av varer. Du kan laste ned appen via Google Play og App store. Ta kontakt på [email protected] for brukernavn/passord og evt øvrig informasjon.