×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Nyhetsarkiv

Vi skal hjelpe deg til å kunne merke det!

Vi hjelper deg til å finne riktig merking. Det er en jungel av merking der ute, være seg kvalitet, motstandsdyktighet, festevene, materiale, holdbarhet, farger og størrelser. 

Kan du merke det

JFKnudtzen ønsker å synliggjøre hvilke muligheter og standarder som finnes innen merking av elektriske anlegg og andre tilkoblingsenheter. God merking er en forutsetning for et velfungerende anlegg med hensyn til tilsyn, prøving, reparasjon og endringer. Det viser også at anlegget holder profesjonell kvalitet. Et godt merket anlegg krever en brøkdel av tiden ved eventuell feilsøking og utvidelse.

JFKnudtzen er best på merking fordi!

JFKnudtzen AS er et firma med lange tradisjoner som har eksistert i over 60 år. Merking har alltid vært en viktig del av vår portefølje og fra 2010 ble det opprettet en egen merkeavdeling hvor dedikerte personer kun jobber med merking. Vi skal kunne gi deg de beste produktene, rådene og mest tidseffektive løsningene. Vi har korte leveringstider og høy leveringssikkerhet på våre merker. Vårt mål er å være solid plantet i eliteserien som merkeleverandør.

Hvem merker man for?

I henhold til NEK 400 skal alt utstyr, herunder ledningssystemer, anordnes slik at betjening, tilsyn og vedlikehold av utstyret og adkomst til dets tilkoblinger kan foregå så enkelt som mulig.

Elektro - Hvorfor skal du merke anlegget ditt?

Det er mange grunner til at du skal merke et anlegg, og vi har laget en oversikt over de viktigste årsakene til at et anlegg bør/må merkes.

Hvilken type merking skal jeg velge?

JFKnudtzen kan levere både enkle og avanserte merkesystemer - tilpasset alle typer merkejobber. For eksempel manuell merking, håndholdte maskiner, PC-kompatible systemer, merkesystemer og kundespesifikke merker produsert av JFKnudtzen AS.

Forebygg smitte av Covid-19 viruset

Covid-19 viruset er over oss og vi må alle gjøre vårt for å hindre spredning av smitten. God og tydelig merking er med på å hindre videre spredning av viruset.

JFK Kundetilpasset Merking

Vi har lansert vår egen merkegenerator som gjør det enkelt og billig å bestille merker og skilt direkte fra vår hjemmeside. Her kan du designe og bestille dine egne kvalitetsmerker og få de tilsendt ferdig sortert, slik at du kan bruke tiden din mer effektivt når du skal merke et anlegg. Du kan lage alt fra lednings- og kabelmerker til rekkeklemmemerker og skilt, og det er rask levering på merkene.   

Brady i3300. Skriv ut alle slags slitesterke etiketter og skilt

Brady Printer i3300 industriell etikettskriver er en svært praktisk og brukervennlig PC-basert skriver.

Sikkerhetsskilt iht. ISO 7010

ISO 7010 er en internasjonal teknisk standard for grafiske symboler på fare- og advarselsskilt, inkludert de som angir nødutganger og sikkerhetsskilt.