×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Du skal kunne merke det med JFKnudtzen - NYHETSARKIV

Fullfør ditt arbeid med profesjonalitet og bærekraft!

Effektivitet alltid vært viktig for DYMO®. Som en ledende leverandør på merking, har de et globalt ansvar og virkefelt, som de tar på alvor. De forplikter seg til å optimalisere sin effektivitet, samtidig som de investerer i å beskytte miljøet. DYMO® har et dedikert team som er oppdatert på de ulike bestemmelsene i alle land, for å oppfylle kravene til bærekraft, sikkerhet og miljø.

Dymo Industritape ID1 vs kontortape D1

Dymo Rhino Industri-tape (ID1) er utviklet for svært vanskelige forhold, og gir beskyttelse mot slitasje, forskjellige temperaturer, kjemikalier, løsemidler, vann og UV. Dymo Rhino tilbyr flere spesifikke materialer avhengig av bruksområde, som alle har sterkt lim, og som alle er utstyrt med et nøye utvalg av fargebånd for høy utskriftskvalitet og motstand. 

Hvilken type merking skal jeg velge?

JFKnudtzen kan levere både enkle og avanserte merkesystemer - tilpasset alle typer merkejobber. For eksempel manuell merking, håndholdte maskiner, PC-kompatible systemer, merkesystemer og kundespesifikke merker produsert av JFKnudtzen AS.

Forebygg Covid-smitte med tydelig merking

Covid-19 viruset er over oss og vi må alle gjøre vårt for å hindre spredning av smitten. God og tydelig merking er med på å hindre videre spredning av viruset.

Lag egne graverte skilt

Nå kan du bestille dine graverte skilt i plast, aluminium eller rustfritt stål på vår hjemmeside. Du velger størrelse, form og tekst på skiltene direkte i vår bestillingsløsning. Med enkel bestilling, kort leveringstid og mulighet for sortering av skilt, er dette en kostnadseffektiv måte å bestille dine graverte skilt på.  

Kundetilpasset Merking

Vår egen merkegenerator som gjør det enkelt og rimelig å bestille merker og skilt direkte fra vår hjemmeside. 

Brady A6200 Wraptor - Automatisert og rask kabel-/ ledningsmerking

Automatisert kabel- og ledningsmerking som gir økt effektivitet, økt nøyaktighet og pålitelighet, samt reduserte kostnader!

Brady I5300 - Rask, industriell etikettskriver

Konfigurer, skift ut og skriv ut raskere enn du kan forestille deg med BradyPrinter i5300 industriell etikettskriver. Den er intuitiv, autokalibrerende og presis, og skriver ut strekkoder og liten skrift på etiketter ned til 5,08 mm. Med sin solide metallramme-konstruksjon kan den både håndtere etiketter i stort volum og store variasjoner: elektronikk- og produkt-ID, kabel- og panel-ID, lab-ID og sikkerhets- og anleggs-ID.

PrintJet CONNECT gjør merkingen mer effektiv og minsker feilmarginer

PrintJet CONNECT er en del av Weidmüller merkesystem bestående av programvare, merker og skrivere. Den har en spesielt holdbart industrielt skrivehode og ble designet først og fremst for rask merking av middels til store mengder, og for kontinuerlig drift.

Kan du merke det

JFKnudtzen ønsker å synliggjøre hvilke muligheter og standarder som finnes innen merking av elektriske anlegg og andre tilkoblingsenheter. God merking er en forutsetning for et velfungerende anlegg med hensyn til tilsyn, prøving, reparasjon og endringer. Det viser også at anlegget holder profesjonell kvalitet. Et godt merket anlegg krever en brøkdel av tiden ved eventuell feilsøking og utvidelse.