×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Om JFKnudtzen

Vi skal tilby det profesjonelle elektro- og automatiseringsmarkedet i Norden gode og lønnsomme konsepter med fokus på enkle løsninger samt høy grad av presisjon i forhold til våre kunders opplevde behov. Vi skal ha engasjerte medarbeidere og høy kvalitet på alt vi gjør. JFKnudtzen AS sin totalkvalitetspolitikk er definert innenfor følgende områder:

Presisjon - Engasjement - Kvalitet - Enklere

Bedriften har i dag 31 ansatte og hadde i 2018 en omsetning på 177,2 mil. Vårt hovedkontor og logistikksenter er lokalisert på Billingstad rett utenfor Oslo. Vi markedsfører og selger kvalitetsprodukter fra ledende internasjonale aktører og kan tilby kompetanse, innovative produkter og tjenester som danner grunnlag for solide konsepter tilpasset våre prioritert bransjer.

Kontakt oss

JFKnudtzen er her for deg! Om du ikke finner svar på dine spørsmål på vår hjemmeside www.jfknudtzen.no, kontakt oss på telefon, e-post eller kom innom oss på Billingstadsletta 97, Nesbru.  

Ansatte

Åpningstider

Normal åpningstid: Mandag til fredag 08:00 til 16:00. Se også avvikende åpningstider ved å trykke på "Åpningstider".    

Nøkkelopplysninger

 

Politikk for kvalitet, helse, miljø og sikkerhet (KHMS)

Alfra

Brady

   

Brother

Cable Systems

Leverandør av kapslinger, gjennomføringer, belysning i ex utførelse.

Dold

Druseidt

Dymo (Newell)

E.T.A.

Elpress

FTG

Hummel

IDEC

Kroy

Odu

Leverandør av sikrulære konnektorer for høye strømmer.  

Partex

Profilati

Progea

Leverandør av software for industriell automasjon og styring, SCADA. 

Rolec

Rübsamen & Herr

SES Sterling

Weidmüller

Werma

Arba

Arba Inkludering as er en arbeidsmarkedsbedrift der hovedformålet er å skape grunnlag for personlig og yrkesmessig utvikling med basis i vårt lokale næringsliv.   

Aktiv mot kreft

De fleste trenger et pusterom i ny og ne. Stiftelsen Aktiv mot kreft gjør noe med det - for kreftsyke pasienter. I 2008 ble det første Pusterommet i regi av Aktiv mot kreft etablert. Nå finnes det et slikt tilbud på 16 av sykehusene i Norge. Og flere blir det.

Frisk Asker Hockey

JFKnudtzen har vært partner for Frisk Asker siden tidlig på 80-tallet. Frisk Asker har etterhvert opparbeidet seg et godt rykte, og med gode samarbeidspartnere presterer klubben sportslig på høyt nivå.