×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Nyhetsarkiv JFKnudtzen

Rockwell Automation og JFKnudtzen har inngått samarbeide

Rockwell Automation har utnevnt JFKnudtzen som autorisert distributør for deres produkter og løsninger i Norge. Rockwell Automation er verdens største selskap som er dedikert til industriell automatisering og digital transformasjon, med flaggskipene Allen-Bradley® og FactoryTalk® InnovationSuite™ med varemerket PTC i spissen. JFKnudtzen har siden oppstarten i 1955 utviklet seg til å bli en ledende leverandør innenfor det norske elektro- og automatiseringsmarkedet.

Kundeteller fra JFKnudtzen

JFKnudtzen tar smittevern på alvor, og vi gjør det vi kan for å redusere smitte. Med Vår kundeteller gjør vi det enklere å overholde max-antall i lokaler der det kan være utfordrende å ha kontroll på besøkende.

Kabelholdere for ankerskinne, flattjern, rør og vinkeljern.

Teknologien er i stadig utvikling og de industrielle anleggene er under enorm belastning av temperatursvingninger, fuktighet, forurensning og mekanisk skade. Dette krever at man bruker produkter som tåler denne belastningen.  

Få effektiv tilgang med FrontCom® Vario service grensesnitt

Med enkel installasjon av FrontCom® Vario service-grensesnitt får du rask og sikker tilgang til styringselementene i kontrollskapet. Uten fagfolk kan du enkelt lese av produksjonsdata og utføre feilsøking, konfigurering og programmering.

TAURUS2 – nye sikkerhetsplugger og kontakter

TAURUS-serien har eksistert siden 2002 og er brukt millioner av ganger. JFKnudtzen kan nå levere TAURUS2-serien, en ny generasjon med sikkerhetsplugger og kontakter.

Fornybar energi er i solen som aldri før

Solceller er den energiformen som vokser raskest i Norge, og det er naturlig å vurdere solcelleanlegg i prosjektering av nye bygg. I tillegg etter-monteres det stadig solcelleanlegg i eksisterende bygningsmasse.

Optimal beskyttelse og sikkerhet med VARITECTOR PU AC overspenningsvern

Med økende digitalisering og en følsom infrastruktur, er behovet for intelligente enheter og systemer økende. Som et resultat av dette blir overspenningsvern betydelig viktigere i alle bruksområder og bransjer som f.eks fornybar energi, prosessindustri og bygningsinfrastruktur.

Nyhet hos JFKnudtzen – EvoSIGNAL

EvoSIGNAL - den raske og enkle veien til den perfekte signalløsningen!

Din samarbeidspartner på verktøy!

Med verdens ledende verktøyprodusenter i ryggen kan vi med trygghet hjelpe din bedrift med teknisk bistand, bred kunnskap og lang erfaring. Vi veileder deg til riktig valg av verktøy etter dine ønsker og behov tilpasset ditt arbeid. Vi gjør det enklere, med unike sammensetninger som er noen av nøklene til våre sterke konsepter. 

Nyheter på PUSH-IN rekkeklemmer A-serien

Med enkel tilkobling og kompakt design er A-serien fra Weidmüller fremtidens alternativ for en sikker tilkobling. Våre PUSH-IN klemmer reduserer tid, har bedret ergonomi og en økt produktivitet for kunden.