×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Nyhetsarkiv JFKnudtzen

Nyhet hos JFKnudtzen – EvoSIGNAL

EvoSIGNAL - den raske og enkle veien til den perfekte signalløsningen!

Din samarbeidspartner på verktøy!

Med verdens ledende verktøyprodusenter i ryggen kan vi med trygghet hjelpe din bedrift med teknisk bistand, bred kunnskap og lang erfaring. Vi veileder deg til riktig valg av verktøy etter dine ønsker og behov tilpasset ditt arbeid. Vi gjør det enklere, med unike sammensetninger som er noen av nøklene til våre sterke konsepter. 

Nyheter på PUSH-IN rekkeklemmer A-serien

Med enkel tilkobling og kompakt design er A-serien fra Weidmüller fremtidens alternativ for en sikker tilkobling. Våre PUSH-IN klemmer reduserer tid, har bedret ergonomi og en økt produktivitet for kunden.

PROtop – effektiv og pålitelig strømforsyning.

Kraftige PROtop kombinerer effektivitet og høy ytelse i kompakte hus. Direkte parallellkoblinger er mulig med denne nye serien, helt uten bruk av diodemoduler! Dette reduserer kostnadene og skaper plass i skapet.

Hitachi frekvensomformere – Moderne automasjonssystemer!

JFKnudtzen lanserer frekvensomformere fra Hitachi. Produktene fra Hitachi ligger i forkant når det gjelder moderne automasjonssystemer. I tillegg har produktene veldig god holdbarhet, - som unngår at miljøet belastes mer enn nødvendig, ved å stadig erstatte komponenter eller hele systemet.

Enklere med neste generasjon C-Klemmer fra Elpress

Hver fjerde brann oppstår pga. for dårlig tilkobling - Unngå brann ved bruk av riktig tilkobling. System Elpress består av kontakthylser og verktøy som er tilpasset og testet sammen for å gi best mulig tilkobling. Dette for at du som bruker føler deg trygg når vårt system benyttes, samt at en sikker tilkobling oppnås ved riktig bruk av våre produkter.

Rundstiftmateriell fra kvalitetsleverandøren PCE

Vi har et stort utvalg fra PCE (PC Electric) innen rundstiftmateriell, blant annet apparatinntak, fasevendere, plugger, skjøtekontakter, stikkontakter, kombi/schuko og container.

Industrielle IoT løsninger

Bruk data for å generere merverdi for drift og service – våre intelligente, industrielle IoT løsninger gir deg svar. Digitalisering er ikke et mål i seg selv. Anskaff, forstå og bruk data med industrielle IoT løsninger. Det som virkelig betyr noe er hva digitaliseringen faktisk gjør for deg som kunde. Vi i JFKnudtzen hjelper deg med å oppdage potensialet i IoT applikasjoner, utvikle behovsbaserte løsninger og integrere dem i eksisterende strukturer.  

Kjære kunder og samarbeidspartnere!

Selv om denne våren var ekstraordinær på mange måter for de fleste av oss, er vi glade for at du har vist oss tillit og vil fortsette samarbeidet med oss i tiden fremover. 

Detekterbare strips for næringsmiddel og farmasi

JFKnudtzen leverer detekterbare strips, for sikre installasjoner og vedlikehold av utstyr og elektriske deler innen næringsmiddel og farmasi.