×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Nyhetsarkiv JFKnudtzen

NYHET! JFK Kundetilpasset Merking

Vi har lansert vår egen merkegenerator som gjør det enkelt og billig å bestille merker og skilt direkte fra vår hjemmeside. Her kan du designe og bestille dine egne kvalitetsmerker og få de tilsendt ferdig sortert, slik at du kan bruke tiden din mer effektivt når du skal merke et anlegg. Du kan lage alt fra lednings- og kabelmerker til rekkeklemmemerker og skilt, og det er rask levering på merkene.   

Kjære kunder og samarbeidspartnere!

Selv om denne våren var ekstraordinær på mange måter for de fleste av oss, er vi glade for at du har vist oss tillit og vil fortsette samarbeidet med oss i tiden fremover. 

Forebygg smitte av Covid-19 viruset

Covid-19 viruset er over oss og vi må alle gjøre vårt for å hindre spredning av smitten. God og tydelig merking er med på å hindre videre spredning av viruset.

Detekterbare strips for næringsmiddel og farmasi

JFKnudtzen leverer detekterbare strips, for sikre installasjoner og vedlikehold av utstyr og elektriske deler innen næringsmiddel og farmasi.

Lag egne graverte skilt?

Nå kan du bestille dine graverte skilt i plast, aluminium eller rustfritt stål på vår hjemmeside. Du velger størrelse, form og tekst på skiltene direkte i vår bestillingsløsning. Med enkel bestilling, kort leveringstid og mulighet for sortering av skilt, er dette en kostnadseffektiv måte å bestille dine graverte skilt på.  

Ny serie rørkabelsko (KRFS) med ekstra smale plater

Elpress’ KRFS-serie er en ny serie rørkabelsko med ekstra smale plater og fås i tverrsnittsområdet 50–300 mm².   

Fast Delivery Service

Få gratis rekkeklemmelist på din første «Fast Delivery Service» ordre! Gyldig tom. 31.12.20.

Spar tid med PREfabrikerte løsninger

Bli mer effektiv med kundetilpassede løsninger. JFKnudtzen utvider tilbudet på kundetilpassede koblingsbokser, klemlister, merking og ledningsbearbeiding.

Brady i3300. Skriv ut alle slags slitesterke etiketter og skilt

Brady Printer i3300 industriell etikettskriver er en svært praktisk og brukervennlig PC-basert skriver. Gyldig til 31.12.20.

Nye JFK DIN-skinner

Når du monterer rekkeklemmer må du kunne stole på at tilbehøret passer. Kravene som stilles til rekkeklemmeskinner, samleskinner og støttebraketter er høye. De må overholde mange standarder og sikkerhetsforskrifter. JFKnudtzen har fått sin egen skinne med egen logo på. Dette er den samme skinnen vi har tilbydt tidligere, men nå til en bedre pris.