×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Nyhetsarkiv og aktuelle artikler. Les mer...

MultiMark gir deg enkel merking av rekkeklemmer!

Med MultiMark har du et raskt og pålitelig merkesystem til dine rekkeklemmer, men som også muliggjør praktisk talt alle typer annen merking på bl.a. ledere, ledninger/kabler eller enheter.

Signalløsninger med intelligent signalteknologi

Intelligent signalteknologi – For dagens og morgendagens verden.  EvoSIGNAL - Den raske og enkle måten å lage den perfekte signalløsningen på. eSIGN – Den nye standarden for industriell signalering. Det beste signaltårnet noensinne! KombiSIGN Modulære signaltårn - Fleksible kombinasjonsmuligheter for ethvert bruksområde.    

RAFIX FS – Kontrollkomponenter med FS-teknologi (Fast & Slim)

Den innovative FS-teknologien på bryterelement setter en ny standard for kontrollkomponenter på verdensbasis.  Rask, økonomisk, slankt design, variasjonsmuligheter.

Brady M211 etikettskriver

Design, forhåndsvis og skriv ut – alt fra telefonen din. M211-etikettskriveren er enkel og intuitiv, bygget for arbeidsplassen, kjører hele dagen på full ladning samtidig som den motstår fall og støt.

Styretablåer for HMI og skjermer

Nesten uten ramme og med flush montering.Frontplate i glass for touch applikasjoner.Utsparing for brytere og annet er inkludert. Tilpasset til dine spesifikasjoner.Standard løsninger tilpasset skjermer fra ulike fabrikat.Fleksibelt bæresystem.

Swift-E, - Rekonfigurerbar 3D-sensor

Den nye Swift-E er en fullt rekonfigurerbar 3D-sensor som gjør det mulig for maskinbyggere og produksjonsanlegg å tilpasse seg nye markedstrender. Evnen til å tilpasse seg skiftende produkter eller forhold, gjør Swift-E til en ideell løsning for produksjonslinjer som krever høy fleksibilitet.

Skilt til solcelleanlegg og VVS

JFKnudtzen har merker til de fleste formål, og vi er også gode på skilt til ditt solcelle-anlegg eller VVS-anlegg. Vi tilbyr både EPREP-skilt, graverte skilt og kundetilpassede skilt.

JFKnudtzen lanserer Rockwell Automations neste generasjons elektronisk overbelastningsrelé

Standardisert EtherNet/IP-kommunikasjon forenkler installasjon og bruk.E300 elektronisk overberlastningsrelè har en modularitet som gir deg fleksibilitet til å skreddersy enheten for å møte dine eksakte behov, og dermed gjøre det mulig for dine motordrevne prosesser å være mer effektive og lønnsomme.  

Brady i7100

Stasjonær, rask, sterk og robust printer som tilbyr svært nøyaktig utskrift for høye volum.

NYHET! Rekkeklemmer med innovativ SNAP IN-teknologi

Den nye SNAP IN-tilkoblingsteknologien fra Weidmüller vil ta koblingsprosessene dine til et helt nytt nivå. 100% sikker og uten bruk av endehylse! Klemmen er marine-godkjent.

eSIGN – Den nye standarden for industriell signalering

Det nye eSIGN-signaltårnet er et gjennombrudd og et tydelig tegn på WERMAs kontinuerlige teknologiske utvikling. Dette signaltårnet setter nye standarder når det gjelder individualitet og fleksibilitet med full overflatesignalering, robust industridesign og imponerende funksjoner. Rett og slett det beste signaltårnet noensinne!