×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Ledige stillinger

JFKnudtzen skal tilby det profesjonelle elektro- og automatiseringsmarkedet i Norden gode og lønnsomme konsepter med fokus på enkle løsninger samt høy grad av presisjon i forhold til våre kunders opplevde behov. Vi skal ha engasjerte medarbeidere og høy kvalitet på alt vi gjør. JFKnudtzen AS sin totalkvalitetspolitikk er definert innenfor følgende områder:Kvalitet - Engasjement - Enklere PresisjonBedriften har i dag 30 ansatte og hadde i 2019 en omsetning på 169,9 mil. Vårt hovedkontor og logistikksenter er lokalisert på Billingstad rett utenfor Oslo. Vi markedsfører og selger kvalitetsprodukter fra ledende internasjonale aktører og kan tilby kompetanse, innovative produkter og tjenester som danner grunnlag for solide konsepter tilpasset våre prioritert bransjer.

JFKnudtzen AS er i utvikling og søker etter flere engasjerte medarbeidere som tenker nytt, liker høyt tempo, liker utfordringer og har skaperkraft som fortsetter å gjøre JFKnudtzen til en viktig aktør i markedet.

Vil du bli en del av vårt Automasjons-Team?

JFKnudtzen satser sterkt på vekst innenfor industriell automatisering, blant annet med et nylig inngått samarbeid med Rockwell Automation. Rockwell Automation er verdens største selskap dedikert til industriell automatisering og digitalisering. JFKnudtzen er en betydelig leverandør til det profesjonelle elektro- og automasjonsmarkedet i Norge. Vi skal hjelpe våre kunder å lykkes med å utvikle mer produktive og sikre maskiner, bedre automatiseringsløsninger og møte fremtidens krav til digitalisering. 

Vi styrker salgsavdelingen vår med Salgssjef grossister og installasjon

JFKnudtzen ønsker å videreutvikle og forsteke samarbeidet med elektrogrossister. Dette er vår salgskanal til blant annet installasjonsmarkedet. Vi trenger en selger til aktivt å utvikle samarbeidet med våre grossist-partnere og jobbe med deres kunder.  Våre produktområder koblingsteknikk, verktøy, merking og tavlemateriell lagerføres, og er tilgjengelig hos alle de ledende elektrogrossister i Norge.  

Engasjert inne-selger søkes til spennende stilling

Det er spennende tider i JFKnudtzen AS, og vi har behov for å styrke vårt salgsteam på merking. Vi søker derfor en engasjert inne-selger, som drives av å lykkes sammen med andre.