×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Ledige stillinger

JFKnudtzen – totalleverandør innen det profesjonelle elektro- og automatiseringsmarkedet i Norge.

Siden 1955 har JFKnudtzen levert løsninger og kvalitetsprodukter innen tavle- og elektromateriell, automasjon og industriell merking.

JFKnudtzen AS sin totalkvalitetspolitikk er definert innenfor følgende områder: Kvalitet - Engasjement - Enklere PresisjonBedriften har i dag 30 ansatte og hadde i 2023 en omsetningsrekord på 213 mill. Vårt hovedkontor og logistikksenter er lokalisert på Billingstad rett utenfor Oslo. Vi markedsfører og selger kvalitetsprodukter fra ledende internasjonale aktører og kan tilby kompetanse, innovative produkter og tjenester som danner grunnlag for solide konsepter tilpasset våre prioritert bransjer.

JFKnudtzen AS er i utvikling og søker etter flere engasjerte medarbeidere som tenker nytt, liker høyt tempo, liker utfordringer og har skaperkraft som fortsetter å gjøre JFKnudtzen til en viktig aktør i markedet.

Daglig Leder

JFKnudtzen ser etter en energisk og dynamisk leder til å ta over etter Daglig leder som nå skal over i annen stilling i virksomheten.

Teknisk Salgsspesialist

Vi søker en dedikert og resultatorientert kandidat med erfaring innen teknisk support og salg, ideelt sett med elektro-bakgrunn. 

Distriktssjef Østlandet

Vi trenger en selger til å utvikle samarbeidet med nye og eksisterende kunder. 

Produktsjef Koblingsteknikk og tavlemateriell

Er du vår nye produktsjef innenfor koblingsteknikk og tavlemateriell?