×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Ledige stillinger

JFKnudtzen skal tilby det profesjonelle elektro- og automatiseringsmarkedet i Norden gode og lønnsomme konsepter med fokus på enkle løsninger samt høy grad av presisjon i forhold til våre kunders opplevde behov. Vi skal ha engasjerte medarbeidere og høy kvalitet på alt vi gjør. JFKnudtzen AS sin totalkvalitetspolitikk er definert innenfor følgende områder:

Presisjon - Engasjement - Kvalitet - Enklere

Bedriften har i dag 32 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på 167,9 mil. Vårt hovedkontor og logistikksenter er lokalisert på Billingstad rett utenfor Oslo. Vi markedsfører og selger kvalitetsprodukter fra ledende internasjonale aktører og kan tilby kompetanse, innovative produkter og tjenester som danner grunnlag for solide konsepter tilpasset våre prioritert bransjer.

JFKnudtzen AS er i utvikling og søker etter flere engasjerte medarbeidere som tenker nytt, liker høyt tempo, liker utfordringer og har skaperkraft som fortsetter å gjøre JFKnudtzen til en viktig aktør i markedet.

Ved spørsmål til stillingene - kontakt Capus v/ Steinar Nilsen (99 10 04 36) eller Vivi Bull Svarva / (99 00 16 70).

Markedssjef med digital kompetanse

JFKnudtzen har lagt ut på en spennende reise for vår digitale fremtid. Vi har som mål å ha bransjens beste web-handel og hjemmeside. For å få til dette trenger vi en dyktig Markedssjef på laget! Vår nye Markeds-sjef vil planlegge og gjennomføre våre markeds-aktiviteter og ha ansvar for vår digitale profil, synlighet og E-handel.

Teknisk support

Vi markedsfører og selger innovative kvalitetsprodukter fra ledende internasjonale aktører, med høy grad av presisjon i forhold til våre kunders behov. For at våre kunder skal få den oppmerksomheten, servicen og kunnskapen de fortjener, søker vi nå en kundeorientert og faglig sterk teknisk support.

Distriktssjef

JFKnudtzen søker nå to dyktige Distriktssjefer for region øst og vest. Du vil da selge våre produkter og løsninger til både eksisterende og nye kunder. I hovedsak vil arbeidsdagen din være ute hos kunder. Det er derfor viktig at du trives med å være på farten og å jobbe selvstendig, samtidig som du har ett sterkt team i ryggen med erfarende og dyktige kollegaer.