×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

KT8 Mini - Et bedre kutt – en mer pålitelig tilkobling

For å forberede de mest forskjellige kabler og ledninger optimalt for tilkoblings- eller krympeprosesser, har vi utviklet det nye KT Mini-skjæreverktøyet. Den kan brukes til å kutte aluminium- og kobberkabler opp til 6 mm² uten problemer. 

PZ 2.5 S - Bedre ergonomi med med et mindre krympeverktøy

PZ 2.5 S - Den enkleste måten å krympe på, - og det minste, profesjonelle krympeverktøyet for endehylser.  I styringsskap finnes det ledninger med forskjellig tverrsnitt, som er utstyrt med endehylser. i 90% av tilfellene er gjennomsnitlig tverrsnittsområde på ledningene 2,5 mm² og mindre.

NY Stripax® Plus - Nå enda enklere. Kutt - Strip - Krymp!

Når du ønsker å optimalisere arbeidsprosessene dine, har vi kvalitetsverktøyene du trenger. Nye Stripax® Plus kutter, stripper og krymper, - raskt og enkelt.

Din samarbeidspartner på verktøy!

Med verdens ledende verktøyprodusenter i ryggen kan vi med trygghet hjelpe din bedrift med teknisk bistand, bred kunnskap og lang erfaring. Vi veileder deg til riktig valg av verktøy etter dine ønsker og behov tilpasset ditt arbeid. Vi gjør det enklere, med unike sammensetninger som er noen av nøklene til våre sterke konsepter.