×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Rockwell Automation

Rockwell Automation er verdens største selskap som kun er dedikert til industriell automasjons- og informasjonsteknologi.

Ved hjelp av smarte, fleksible og sammenkoblede teknologier - kombinert med fokus på innovasjon - gjør Rockwell Automation smart produksjon til en realitet.

 

Rockwell Automation og JFKnudtzen

Rockwell Automation har utnevnt JFKnudtzen som autorisert distributør for deres produkter og løsninger i Norge. Rockwell Automation er verdens største selskap som er dedikert til industriell automatisering og digital transformasjon, med flaggskipene Allen-Bradley® og FactoryTalk® InnovationSuite™ med varemerket PTC i spissen.

Webinarer - Workshops - Videoer

Delta på workshops og webinarer sammen med JFknudtzen og Rockwell Automation, eller ta en titt på Rockwell Automation sine videoer på løsninger som gjør din hverdag enklere.

Produkter - Løsninger

Oversikt over smarte og fleksible produkter/løsninger med sammenkoblet teknologi, kombinert med fokus på innovasjon. Vi oppdaterer oversikten fortløpende, så om du ikke finner det du leter etter, ta kontakt med oss.