×

Hurtighandling

Kjenner du allerede produktnummeret eller elnummeret til produktet du ønsker å kjøpe?
Legg inn direkte i handlekurven her eller lim inn direkte fra Excel.
Kopier fra Excel. Kolonne 1 må være produktnummer og kolonne 2 det antall du vil bestille. Hvis antall mangler, blir det som standard satt 1.

Rockwell Automation

Rockwell Automation er verdens største selskap som kun er dedikert til industriell automasjons- og informasjonsteknologi.

Ved hjelp av smarte, fleksible og sammenkoblede teknologier - kombinert med fokus på innovasjon - gjør Rockwell Automation smart produksjon til en realitet.

 

Rockwell Automation og JFKnudtzen har inngått samarbeide

Rockwell Automation har utnevnt JFKnudtzen som autorisert distributør for deres produkter og løsninger i Norge. Rockwell Automation er verdens største selskap som er dedikert til industriell automatisering og digital transformasjon, med flaggskipene Allen-Bradley® og FactoryTalk® InnovationSuite™ med varemerket PTC i spissen. JFKnudtzen har siden oppstarten i 1955 utviklet seg til å bli en ledende leverandør innenfor det norske elektro- og automatiseringsmarkedet.

Ønsker du å øke sikkerhet og produktiviteten på din maskin?

Som distributør for Rockwell Automation kan JFKnudtzen nå levere et av markedets bredeste og beste sortiment innen komponenter og løsninger for maskinsikkerhet, i tillegg til at vi har god kompetanse på området.

Vårt Rockwell Automation Team har kompetansen

JFKnudtzen har et eget team som har fått opplæring og innehar kompetanse på Allen Bradley® og Factory Talk®.